Larcom

Larcom is erg tevreden over de bereikbaarheid en service van Munckhof.

Larcom is een sociale werkvoorziening in Oost-Nederland met meer dan 1.100 medewerkers die op verschillende terreinen actief zijn. Ons motto is; Durven, doen en doorpakken. Steeds meer bedrijven zoeken op essentiële bedrijfsonderdelen, actieve, meedenkende partners. Het nieuwe werken is samenwerken. In productontwikkeling, technologie en realisatie. Ondernemende ondernemingen willen ondernemende partners. Larcom is zo’n partner. Larcom kijkt verder op het gebied van structureel en/of repeterend werk en heeft aandacht voor ontwikkelingen, aanpassingen en verbeteringen in het werkproces. Het werk kan georganiseerd worden op een van onze vestigingen maar ook bij de klant “in-house”.

Personeelsvervoer

Munckhof verzorgt voor Larcom het personeelsvervoer. Dagelijks worden ongeveer 100 medewerkers naar de verschillende locaties vervoerd. Het vervoer wordt onder andere naar drie vaste locaties in Ommen, Hardenberg en Raalte gepland. Daarnaast worden er diverse medewerkers die gedetacheerd zijn bij bedrijven in o.a. Witharen en Den Ham naar deze locaties vervoerd.

Goede bereikbaarheid en service

Bij de aanbestedingsprocedure voor het personeelsvervoer van Larcom is Munckhof als beste uit de bus gekomen en is de samenwerking gestart. Hans Verschoor, Hoofd OVB: “Wij zijn erg tevreden over de bereikbaarheid. Er zijn bijna geen klachten en als die er zijn worden ze snel en adequaat opgelost.”

www.larcom.nl

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?
Ruud van Pol
Ruud van Pol
Vragen of meer info?
Mail mij