Gemeente Uithoorn

Munckhof is voor de gemeente Uithoorn een belangrijke partner voor het leerlingenvervoer. Het belangrijkste hierin is de heldere en directe communicatie, de flexibiliteit en het snelle handelen.

De gemeente Uithoorn is gelegen in Noord-Holland en telt ruim 28.000 inwoners. Sinds het schooljaar 2014/2015 maakt de gemeente Uithoorn gebruik van de diensten van Munckhof voor de regie en uitvoering voor het leerlingenvervoer. Het leerlingenvervoer is voor de leerlingen die woonachtig zijn in de gemeente Uithoorn en die naar school gaan buiten de gemeente.

Optimaal invulling geven aan de opdracht

Gemeente Uithoorn: “De gemeente Uithoorn heeft, in samenwerking met de gemeente Aalsmeer, gekozen voor de dienstverlening van Munckhof. Deze keuze is gemaakt omdat Munckhof het beste aansloot bij de opdracht en wensen van beide gemeenten. Munckhof is verantwoordelijk voor het inplannen, het uitvoeren en het regisseren van het leerlingenvervoer. Daarnaast kan Munckhof ook de klachtenregistratie bewaken en afhandelen en ons relevante managementinformatie verschaffen.”

Communicatie is essentieel

"Munckhof is voor de gemeente Uithoorn een belangrijke partner. De heldere en directe communicatie, de flexibiliteit en het snelle handelen van Munckhof zorgt voor een efficiënte samenwerking. 
Bij vragen, nieuwe aanmeldingen, wijzigingen of eventuele klachten, is Munckhof altijd goed bereikbaar. Munckhof denkt mee, is flexibel en snel. Verder stelt Munckhof zich altijd in dienst van de leerling en gemeente.” aldus de gemeente Uithoorn.

www.uithoorn.nl 
 

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?
Frank Verschuuren
Frank Verschuuren
Vragen of meer info?
Mail mij