Dendron College

Door de jarenlange samenwerking weten we dat we altijd verzekerd zijn van een optimale uitvoering van onze aanvragen.

Het Dendron College is een brede scholengemeenschap, na fusie ontstaan in 1995. Deze scholengemeenschap omvat de afdelingen Gymnasium, Atheneum, HAVO, VMBO. Tijdens het schooljaar 2014/2015 bezoeken ongeveer 2150 leerlingen de school. Ongeveer 220 medewerkers leveren in deze school hun bijdrage aan een optimaal klimaat voor onderwijs en vorming.

Excursies

Excursies zijn daarvan een belangrijk onderdeel. Altijd een leerzame belevenis in groepsverband passend binnen het leerplan. De school probeert voor elk leerjaar een excursie te organiseren. Om al deze excursies goed te laten verlopen, heb je een perfecte planning van de reis nodig en daarom kiest Dendron College al jaren voor Munckhof Reizen, een betrouwbare organisatie.

Goede afspraken maken en nakomen

Dendron College: “Groepsvervoer van met name schooljeugd vereist specifieke organisatie, zorg en onderlinge afspraken. We maken met Munckhof Reizen duidelijke afspraken waar iedereen zich ook aan houdt, zowel leerlingen, docenten, als Munckhof Reizen en de chauffeurs. Met name de opstap- en afhaaltijden zijn voor de school belangrijk, omdat we altijd met groepen jongeren op stap zijn.”

Prettige communicatie

“Onze tevredenheid over Munckhof Reizen blijkt uit de jarenlange samenwerking. Met name de communicatie voor aanvang en na afloop van een excursie is belangrijk en verloopt altijd prettig. Door deze jarenlange samenwerking kennen we elkaars wensen en weet Dendron College dat we altijd verzekerd zijn van een optimale uitvoering van onze aanvragen,” aldus Dendron College.

www.dendron.nl

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina