Munckhof, specialist in incentives

Beloon uw medewerkers of relaties met een reis in binnen- of buitenland. Wij organiseren en verzorgen uw incentives volledig op maat.

Incentives voor iedere groep

Wij helpen en begeleiden uw organisatie bij het organiseren van incentives. Reizen die vaak georganiseerd worden om medewerkers of relaties in het zonnetje te zetten. Incentives zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Wij helpen u met het totale programma. Denk daarbij aan vervoer (per taxi, touringcar, trein, schip of vliegtuig) en overnachtingen (hotel, groepsaccommodatie, bij de locals of in een hostel). Uiteraard kunnen we ook zorgen voor een activiteitenprogramma, excursies en entreetickets (voor theater, bioscoop, festivals, sportevenementen en dergelijke). Wij vertalen uw wensen altijd in een passend voorstel op maat.

Inspiratiereizen

Bij het organiseren van een incentive komt veel kijken. Meestal is er wel een budget benoemd of een bepaald doel waar de reis op moet aansluiten, maar is het lastig om in het gigantische aanbod aan reizen te bepalen welke reis het meest geschikt is. Om u te helpen, gaan we graag vroegtijdig vrijblijvend het gesprek met u aan. Door onze kennis en ervaring kunnen we uw wensen voor de incentive snel concreet maken en u passende voorstellen doen binnen uw budget. 

De diversiteit aan reizen is groot en iedere reis wordt door ons op maat samengesteld. Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende reizen al georganiseerd:

 • Businessmeeting voor medisch specialisten in Boston
 • Internationaal relatie-event in Fins Lapland 
 • Voetbalwedstrijd bezoeken in Londen
 • Vergaderen in een kasteel in Noord-Brabant
 • Hardloopwedstrijd op de Chinese muur inclusief rondreis

Wanneer organiseert u een incentive?

U kunt voor diverse gelegenheden een incentive organiseren. Vaak wordt een incentive georganiseerd om relaties of medewerkers te belonen. Denk aan medewerkers die een bijzondere prestatie geleverd hebben. Ook worden incentives georganiseerd voor zakenrelaties of wordt een reis gekoppeld aan een internationale meeting, beurs of klantbezoek. Voor welke gelegenheden organiseert u een incentive: 

 • Jubileum van een medewerker of de organisatie
 • Personeelsfeest of bedrijfsfeest
 • Gewonnen prijzen of opdrachten
 • Teambuilding activiteiten voor medewerkers
 • Internationale reis voor klanten of zakenrelaties
 • Bijeenkomst in het buitenland vanwege een internationale klantenkring

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan voor uw incentives!

Het team van Munckhof staat klaar voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het gesprek geeft u uw wensen, eisen en verwachtingen aan voor uw incentive waarna onze travel consultants een voorstel op maat voor u samenstellen. Wilt u eerst een keer brainstormen of heeft u vragen over het organiseren van een incentive? Dan kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. 
U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer: 077-3247605 of vul onderstaand formulier in.
 

Deel deze pagina

Offerteaanvraag meerdaagse groepsreizen en incentives (maatwerk)

Uw gegevens:Uw reis:
Wilt u een afspraak met een van onze consultants?*

Invulling meerdaagse groepsreis

Heeft u al een idee hoe uw meerdaagse groepsreis eruit moet komen te zien? Vul dan zoveel mogelijk informatie in.


Munckhof hecht veel waarde aan uw privacy. Lees ons privacy statement voor meer informatie.