01-08-2016

Vervoer Valleihopper regio Foodvalley naar Munckhof

Munckhof heeft de aanbesteding van de Valleihopper regio Foodvalley gewonnen. De opdracht houdt in dat Munckhof verantwoordelijk wordt voor een groot deel van de uitvoering van het doelgroepenvervoer in de regio’s Ede, Wageningen en Nijkerk.

Uitbreiding vervoerspakket

De opdracht betekent een verdere uitbreiding van de dienstverlening van Munckhof in Midden-Nederland. Recent won Munckhof al diverse vervoersopdrachten in Gelderland en Zuid-Holland. Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi: “We zijn blij dat we onze dienstverlening verder kunnen uitbreiden in het midden van het land. De uitvoering van deze opdracht betreft per 1 januari 2017 het WMO vervoer voor diverse gemeenten en het leerlingenvervoer in Wageningen. Op termijn wordt dit uitgebreid met het leerlingenvervoer voor de andere gemeenten en wellicht vervoer van cliënten naar bijvoorbeeld dagbestedingen.”

Extra personeel

Voor de uitvoering van het vervoer wordt gezocht naar nieuwe medewerkers. Poortinga: “We zullen een groot deel van de benodigde medewerkers werven conform de cao regeling. Deze chauffeurs krijgen van ons een baanaanbod. Echter zullen we ook een groot aantal nieuwe chauffeurs gaan werven in de regio.”

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?