15-09-2017

UWV organiseert internationale zakenreizen via Munckhof

Munckhof mag voor het UWV de internationale zakenreizen gaan organiseren. Dat is de uitkomst van de aanbestedingsprocedure die recent doorlopen is.

De opdracht houdt in dat Munckhof de vliegtickets, hotelovernachtingen, visa en andere reis gerelateerde diensten voor het UWV gaat organiseren.

Klantwens centraal

Het UWV stelde in de aanbesteding als belangrijke criteria dat wensen van de reiziger centraal staan, de boekende medewerkers volledig ontzorgd worden en dat er transparantie is door het aanleveren van duidelijke managementinformatie. Munckhof scoorde in totaliteit het beste. Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof licht toe: “Wij stellen voor al onze klanten een persoonlijk klantteam samen van travel consultants. Deze consultants organiseren vervolgens alle binnen- en buitenlandse reizen voor de betreffende klant. Doordat het een vast klantteam is, kennen zij de klant door en door waardoor we optimaal kunnen anticiperen op de wensen. Op deze manier kunnen wij het UWV volledig ontzorgen.”

Online en offline reizen organiseren

Het UWV wil de reizen op diverse manieren kunnen boeken. Via de travel consultants van Munckhof, maar ook online via een booking tool. Roefs: “Onze klanten kunnen er bij ons voor kiezen om gebruik te maken van onze online booking tool, de service van onze travel consultants op kantoor of een combinatie van beide. Deze werkwijze is bewust gekozen, omdat we daardoor volledig kunnen anticiperen op de wensen van de klant. Eenvoudige reizen kunnen zelfstandig via de tool geboekt worden. Is er maatwerk gewenst, dan zit het klantteam klaar om direct aan de slag te gaan. Het UWV kan dus flexibel gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn om de reizen te organiseren.”

Veiligheid essentieel

Een belangrijk onderwerp in de aanbesteding is veiligheid in de breedste zin van het woord. Roefs: “Door alle onrust in de wereld is veiligheid bij het reizen belangrijk. Hoe ga je bijvoorbeeld om met calamiteiten tijdens een reis en welk beleid hanteer je bij reizen naar minder veilige gebieden? Daarnaast is de veiligheid van alle online data waarmee gewerkt wordt belangrijk. Wij hebben diverse processen en procedures ingericht waarmee we dit voor het UWV prima kunnen borgen.”

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?