18-11-2015

Thalys kiest voor Munckhof

Munckhof heeft de opdracht gewonnen voor het verzorgen van het treinvervangend vervoer voor Thalys. De opdracht betreft het ongeplande vervoer op het traject Brussel-Luik-Keulen waarbij Munckhof het busvervoer zal verzorgen mochten de treinen niet kunnen rijden.

Veel ervaring

Munckhof heeft al jaren ervaring in het coördineren en verzorgen van treinvervangend vervoer. Jos Poortinga, directeur bij Munckhof licht toe: “We zijn al jaren de vervoerspartner van de Nederlandse Spoorwegen op het gebied van treinvervangend vervoer. Om dit vervoer te organiseren hebben we hiervoor een gespecialiseerde afdeling opgezet. Als er vervangend vervoer nodig is, wordt deze afdeling ingeschakeld. Zij zetten direct touringcars in om het vervoer over te nemen en coördineren het hele proces.”

Positieve ervaring

“Thalys is bij Munckhof terecht gekomen door de positieve ervaringen van de Nederlandse Spoorwegen met onze dienstverlening. We zijn natuurlijk erg blij om te horen dat onze klanten ons aanbevelen en dat we daardoor nu de kans krijgen om dezelfde service en kwaliteit te kunnen bieden voor Thalys.” aldus Poortinga. De coördinatie van het vervoer zal door Munckhof vanuit de regiecentrale in Horst georganiseerd worden. Voor de uitvoering van het vervoer wordt samengewerkt met lokale vervoerspartners in binnen- en buitenland. 

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?