22-05-2013

NS kiest opnieuw voor Munckhof

De Nederlandse Spoorwegen hebben de landelijke opdracht voor Taxiregisseursdiensten aan Munckhof gegund.

De Nederlandse Spoorwegen hebben de landelijke opdracht voor Taxiregisseursdiensten aan Munckhof gegund. In de aanbestedingsprocedure die NS begin 2013 gehouden heeft, is Munckhof zowel op prijs als kwaliteit als beste uit de bus gekomen. Munckhof regisseert op dit moment reeds het treinvervangend vervoer in opdracht van NS in de Oostelijke helft van Nederland. 

Taxiregisseursdiensten

De Nederlandse Spoorwegen hebben dagelijks behoefte aan taxivervoer om machinisten en conducteurs van een NS station naar het opstelterrein van de treinen te vervoeren. Daarnaast is taxivervoer gewenst om NS medewerkers te vervoeren bij ontregelingen van de treindienst. Munckhof is met het winnen van de opdracht verantwoordelijk voor het regisseren en uitvoeren van deze dienstverlening. Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi divisie licht toe: “De opdracht is globaal op te splitsen in twee onderdelen. Enerzijds is Munckhof verantwoordelijk voor de centrale regie van het vervoer. Dit houdt in dat bij Munckhof de reserveringen voor taxivervoer binnenkomen, maar ook dat rapportages, klachtafhandeling en ritregistratie verwerkt en opgesteld moeten worden. Anderzijds is Munckhof verantwoordelijk voor het verzorgen van het taxivervoer voor NS. Dit betreft zowel gepland als ongepland vervoer in geheel Nederland.” 

Kwaliteit

Munckhof heeft de opdracht gewonnen op basis van de toegevoegde waarde die tijdens de procedure geboden is. Poortinga: “In de diverse gesprekken met NS werd duidelijk dat zij zeer te spreken zijn over de manier waarop Munckhof dergelijke opdrachten oppakt. De professionaliteit, manier van communiceren en de innovaties die geboden worden, hebben daarbij een onderscheidende rol gespeeld.” 

Samenwerking

Op dit moment verzorgt Munckhof diverse landelijke opdrachten waarvoor samengewerkt wordt met vele vervoersbedrijven in Nederland. “Om de taxiregisseursdiensten voor NS uit te voeren zullen we diverse strategische partners in het land inschakelen. Uiteraard zal Munckhof zelf de opdracht regisseren vanuit het Munckhof MobiliteitsCentrum in Horst.” aldus Poortinga.

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?