16-06-2014

Munckhof en RM Taxi Zwolle winnen WMO-vervoer gemeente Zwolle

Het WMO vervoer van de gemeente Zwolle ligt voor de komende vier jaar in handen van Munckhof en RM Taxi Zwolle.

Het WMO vervoer van de gemeente Zwolle ligt voor de komende vier jaar in handen van Munckhof en RM Taxi Zwolle. Munckhof gaat het vervoer voor de gemeente regisseren en RM Taxi Zwolle zal voor de uitvoering van de ritten zorgen. De opdracht start op 1 juli 2014. 

Samenwerking met RM Taxi Zwolle

Munckhof kiest vaker voor een samenwerking in de regio. Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi divisie, legt uit: “We zijn trots dat we het WMO-vervoer in de gemeente Zwolle mogen gaan regisseren. Het past binnen de strategie van Munckhof om met lokale partijen, zoals in dit geval RM Taxi Zwolle, samen te werken. Voor onze opdrachtgever levert dit een zekere mate van flexibiliteit op, terwijl wij zelf gebruik kunnen maken van de kennis en de ervaring van de vervoersbedrijven in de regio.” Ook Robert Meijberg, directeur RM Taxi Zwolle, is tevreden: “We zijn blij dat de gemeente Zwolle voor ons heeft gekozen. Het is een mooie opdracht waarmee we als bedrijf verder kunnen groeien”.  

WMO-vervoer 

Het WMO-vervoer is bedoeld om mensen met een beperking zo veel mogelijk mee te laten doen in de samenleving. De gemeente biedt vervoersvoorzieningen aan om mensen, die normaal gesproken hindernissen ondervinden in hun mobiliteit, op weg te kunnen helpen. Een onderdeel van deze vervoersvoorzieningen is het taxivervoer dat door Munckhof en RM Taxi Zwolle verricht gaat worden. Munckhof verzorgt overigens voor vele gemeenten in Nederland het WMO-vervoer.  

Over RM Taxi Zwolle

RM Taxi Zwolle is een jong, groeiend taxibedrijf gevestigd in Zwolle dat zich dagelijks bezig houdt met personenvervoer. Het bedrijf heeft in de afgelopen twaalf jaar een groot klantenbestand opgebouwd voor zowel particulier vervoer, als directievervoer. Een belangrijke pijler binnen RM Taxi Zwolle is een hoge klanttevredenheid, waarbij een klant als een individu met eigen wensen en behoeftes gezien wordt. Door te blijven investeren in zowel de chauffeurs, als in het wagenpark houdt RM Taxi Zwolle de kwaliteit van haar diensten op een hoog niveau.

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?