25-01-2017

Munckhof vervoerspartner van WMC 2017

Munckhof is komende zomer de officiële vervoerspartner van het Wereld Muziek Concours 2017. Dit partnership houdt in dat Munckhof het vervoer van onder andere deelnemers, solisten, dirigenten en juryleden zal verzorgen rondom het muziekevenement in Kerkrade.

Vervoerspartner

De totale opdracht betreft het vervoer van juryleden, de airport- en hoteltransfers van solisten en dirigenten en het totaalpakket voor vervoer van deelnemers. “Tijdens het WMC zijn deelnemers, juryleden, dirigenten en solisten uit 40 verschillende landen actief. Wij zorgen er niet alleen voor dat zij van de diverse vliegvelden naar Kerkrade gebracht worden, maar ook dat zij tijdig bij alle evenementen aanwezig zijn. WMC heeft voor Munckhof gekozen vanwege de ervaring die Munckhof heeft opgedaan bij andere evenementen met complexe vervoersvraagstukken.” aldus Tom Roefs, algemeen directeur bij Munckhof.

Informatievoorziening

Munckhof gaat heel nauw samenwerken met het WMC. Doel is om tijdig de juiste informatie van deelnemers beschikbaar te hebben. Denk aan vluchtgegevens en aantallen personen. Door de informatie al in een vroeg stadium te ontvangen, kan het vervoer hier optimaal op afgestemd worden.

Over WMC

Het Wereld Muziek Concours vindt dit jaar van 6 tot en met 30 juli plaats in Kerkrade en wordt voor de 18e keer georganiseerd. WMC 2017 biedt een divers programma met blaasmuziek als rode draad. Deelnemers uit 40 landen strijden om het kampioenschap in de categorieën Mars, Marsparade, Showwedstrijden en Concertwedstrijden (Harmonie, Fanfare, Slagwerk Ensembles en Brass Bands). Meer informatie over het langstdurende muziekfestival van deze zomer is te vinden op www.wmc.nl

Deel deze pagina