15-01-2016

Munckhof travelpartner van Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Munckhof heeft de aanbesteding gewonnen voor het verzorgen van de buitenlandse dienstreizen voor het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De opdracht betreft het verzorgen van de zakenreizen in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan vliegtickets, hotels, visa en treinkaartjes, maar ook aan reisverzekeringen en managementrapportages op het gebied van buitenlandse dienstreizen.

Ontzorgen in travelmanagement

Tom Roefs, CEO van Munckhof is zeer te spreken over het binnenhalen van de opdracht: “Munckhof heeft zich op het gebied van travelmanagement de afgelopen jaren nadrukkelijk gespecialiseerd in het volledig ontzorgen van bedrijven en overheden. Dat is precies wat we nu ook voor het CBS gaan doen. Het binnenhalen van de opdracht past niet alleen in de ontwikkelingen van ons bedrijf, het is ook een mooie naam die we mogen toevoegen aan onze klantportefeuille.” 

Vast CBS Travel Team

Voor de uitvoering van de opdracht stelt Munckhof een CBS Travel Team samen. “Voor al onze klanten werken we met vaste klantteams die de reisaanvragen verwerken. Voor het CBS zal een Travel Team samengesteld worden op onze vestiging in Schiedam. Dit team zal alle reisaanvragen van het CBS in behandeling nemen en op maat gemaakte voorstellen aanbieden.” aldus Roefs.

Over CBS

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft als wettelijke taak het van overheidswege verrichten van statistisch onderzoek voor praktijk, beleid en wetenschap. Daarnaast is het CBS op nationaal niveau belast met de productie van communautaire statistieken. Het CBS verzamelt gegevens, verwerkt deze tot statistieken en draagt zorg voor de openbaarmaking daarvan. De statistieken van CBS omvatten vele maatschappelijke aspecten, van de macro-economische indicatoren als economische groei en de consumentenprijsindex, tot informatie over leefsituatie van individuen. Kijk op www.cbs.nl voor meer informatie.
 

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?