28-08-2015

Munckhof taxipartner van GoAbout

Munckhof is de landelijke taxipartner geworden van reisplanner GoAbout.

GoAbout is een platform dat consumenten de mogelijkheid biedt om reizen te plannen voor diverse vervoermiddelen. Naast het reguliere openbaar vervoer betreft dit ook huurfietsen, autoverhuur en nu dus taxivervoer. Munckhof biedt het vervoer in heel Nederland aan.

Reisplanner

GoAbout is zowel een reisplanner als zoekmachine. Jacco Lammers, Directeur bij GoAbout licht toe: “Met GoAbout vergelijk je in één oogopslag de slimste reisalternatieven. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar de verschillende vervoersvormen, maar ook naar files, spoorwijzigingen en dergelijke. Het toevoegen van landelijk taxivervoer met Munckhof is een mooie aanvulling op het aanbod dat we de gebruikers bieden. Onze uiteindelijke droom is dat je geen eigen vervoermiddelen meer hoeft te hebben om je toch eenvoudig en flexibel te kunnen verplaatsen.”

Aanvullende dienst

Voor Munckhof is het participeren aan het platform een toevoeging op het dienstenpakket. Jos Poortinga, Directeur Taxi bij Munckhof: “We zijn gecharmeerd door de visie van GoAbout om vervoerstromen te optimaliseren en hierin verbindingen te leggen. Daar zijn we bij Munckhof ook dagelijks mee bezig. Aangezien wij daarnaast 24 uur per dag operationeel zijn in geheel Nederland was de link snel gelegd. Met onze deelname bieden we consumenten de mogelijkheid om snel en eenvoudig taxivervoer te reserveren.”

Koppeling met regiotaxi

“Naast de mogelijkheid om reguliere taxiritten te reserveren hebben we ook ons regiotaxi project in Noordoost-Brabant aan het systeem gekoppeld.” geeft Poortinga aan. “Het is voor onze regiotaxi reizigers daardoor mogelijk om via GoAbout hun reis samen te stellen. Binnen de regio Noordoost-Brabant kan dit uitgevoerd worden met regiotaxi en buiten de regio met het reguliere taxivervoer of andere vervoermiddelen.”

Over GoAbout

De slimme, multi-modale reisplanner van GoAbout biedt een actueel overzicht van reis-alternatieven van deur-tot-deur en maakt het zo eenvoudig om alle vormen van mobiliteit te plannen en te vergelijken. De dienst is gebouwd rond een uniek persoonlijk mobiliteitsprofiel zodat alleen de meest relevante reisadviezen geboden worden.

Kijk voor meer informatie over GoAbout op www.goabout.com

Deel deze pagina