10-04-2017

Munckhof start taxivestiging in Tilburg

Munckhof opent binnenkort een taxivestiging in Tilburg. De opening is het gevolg van het winnen van de aanbesteding voor het uitvoeren van het personenvervoer in de stad. De vestiging zal starten met circa 80 voertuigen en 130 chauffeurs.

Bravo, Brabant vervoert ons

Het personenvervoer in Midden-Brabant gaat vanaf 1 juni verder onder de naam Bravo. Munckhof is gecontracteerd voor de uitvoering van het vervoer in Tilburg. Jos Poortinga, directeur taxi bij Munckhof licht toe: “We verzorgen in diverse regio’s in Nederland het personenvervoer. Denk aan het vervoer in de regio Zaandam, de Veluwe en regio Arnhem. Dat we dit nu uit mogen breiden met de regio Tilburg is een mooie aanvulling op ons werkpakket. We zullen in het gebied een zelfstandige vestiging opzetten zodat we optimaal invulling kunnen geven aan de vervoersbehoefte.”

Groei organisatie

Munckhof heeft de afgelopen maanden een forse groei doorgemaakt. Poortinga: “Waar we vorig jaar nog 900 medewerkers hadden, hebben we er inmiddels 1300 in dienst. Dit aantal gaat de komende maanden nog verder doorgroeien richting 1500. Ook in ons wagenpark hebben we een enorme groeispurt doorgemaakt, met name door investeringen in groengas voertuigen. Op dit moment hebben we, verspreid over onze vestigingen door het hele land, 800 eigen taxivoertuigen in gebruik en ook dit aantal groeit nog verder door. Daarnaast werken we samen met veel vervoerspartners waarmee we een aanvullend wagenpark van 700 voertuigen tot onze beschikking hebben.” 

Vacatures

Munckhof heeft diverse vacatures openstaan op de diverse vestigingen. Voor de nieuwe vestiging in Tilburg wordt er gezocht naar een assistent bedrijfsleider en naar meerdere taxichauffeurs. Geïnteresseerden kunnen zich melden via www.werkenbijmunckhof.nl.
 

Deel deze pagina