02-12-2015

Munckhof ook in 2015 Best Managed Company

Munckhof is voor de zevende keer bekroond tot Best Managed Company van het midden- en grootbedrijf in Nederland. Dat maakte ING en Deloitte afgelopen dinsdag 1 december bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte en ING samen met het Erasmus Centre of Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren. Munckhof werd geprezen vanwege het feit dat het bedrijf ondanks haar grote groei van de laatste jaren perfect ‘in control’ is.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Munckhof deed dit jaar voor de 7e keer mee en werd door de kritische jury wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Munckhof ontving voor de tweede keer op rij de status ‘goldmember’. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van Munckhof.

Unieke eigenschappen

Munckhof viel op als een zeer dynamische organisatie, met ondernemende en betrokken medewerkers, die snel in kan spelen op veranderingen. Het bedrijf koerst op heldere strategische doelen en heeft het anticipatievermogen om snel in te kunnen spelen op de kansen en bedreigingen die zich voordoen op de weg naar realisatie van deze doelen. Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof is verheugd over de beoordeling. “We vinden het geweldig dat Deloitte en ING ons wederom beoordeeld hebben als Best Managed Company. Het is echter vooral een compliment aan onze medewerkers. Wij kunnen als directie een bepaald doel nastreven, maar het zijn de medewerkers die ervoor moeten zorgen dat dit doel ook behaald wordt. Wij zijn vereerd daar leiding aan te mogen geven.” Daarnaast geeft Tom Roefs aan dat het BMC programma zeer waardevol is voor het bedrijf. “Het functioneert als een graadmeter met betrekking tot het niveau waar wij ons momenteel op begeven en geeft ons inzichten inzake toekomstige interne en externe ontwikkelingen”.

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?