15-09-2014

Munckhof neemt Verstraaten Personenvervoer over

Munckhof neemt per 1 oktober 2014 aanstaande Verstraaten Personenvervoer BV uit Venray over.

Munckhof neemt per 1 oktober aanstaande Verstraaten Personenvervoer BV uit Venray over. Het zakelijk personenvervoer, waarin Verstraaten gespecialiseerd is, zal voortaan onder de vlag van Munckhof opereren. De koeriersdiensten en het uitvaartvervoer blijven in handen van Verstraaten.

Specialist

Verstraaten Personenvervoer is sinds jaar en dag een begrip in de wereld van zakelijke taxidiensten. Naast het uiterst luxe wagenpark van 21 VIP voertuigen, staat Verstraaten Personenvervoer bekend om haar representatieve en discrete chauffeurskorps en de punctualiteit van de dienstverlening. De overname betreft naast alle voertuigen ook 55 medewerkers. Geert-Jan Verstraaten, directeur van Verstraaten Personenvervoer licht de overname toe: “De overname is van belang om de continuïteit van onze dienstverlening en daarmee de werkgelegenheid voor het personeel te waarborgen. De dienstverlening zal op dezelfde vertrouwde wijze worden voortgezet. Doordat het dienstenpakket van Munckhof vele malen breder is, kan zij de klanten nog meer toegevoegde waarde bieden.”

Totaalpakket

Voor Munckhof is de overname een belangrijke aanvulling op het dienstenpakket. Tom Roefs, CEO van Munckhof: “Met de overname van Verstraaten Personenvervoer maken we ons aanbod voor zakelijke klanten completer. We zijn al jaren gespecialiseerd in diverse vervoersvormen en zakelijke vliegreizen. Met de overname komt er nu nog meer focus op het zakelijke taxivervoer.”

Business Travel

De overname van Verstraaten Personenvervoer volgt exact een jaar na de overname van OAD Business Travel. Beide overnames sluiten aan op de strategie van Munckhof om het complete mobiliteitsvraagstuk voor haar klanten te verzorgen. “Munckhof verzorgt vliegtickets, hotelovernachtingen, vergaderaccommodaties, meetings en incentives en is nu ook gespecialiseerd in luchthavenvervoer, VIP vervoer en directievervoer. We zijn trots dat we onze dienstverlening door de overname naar een nóg hoger plan kunnen tillen.” aldus Roefs.

Voor meer informatie over de zakelijke taxidiensten gebruikt u de onderstaande knop:

Vervoer naar vliegeveld

Deel deze pagina