09-02-2016

Munckhof neemt ETS Taxi & Zorgvervoer over

Munckhof heeft een doorstart gerealiseerd van de bedrijfsactiviteiten van ETS Taxi & Zorgvervoer uit Zaandam. De doorstart is het gevolg van het faillissement van ETS Taxi vorige week maandag. Om de continuïteit van het vervoer te borgen neemt Munckhof een groot gedeelte van de bedrijfsactiviteiten over.

Uitvoering vervoer

Tom Roefs, algemeen directeur bij Munckhof licht toe: “Munckhof is in de regio Noord-Holland contracthouder van diverse leerlingen- en zorgvervoer opdrachten. Voor de uitvoering van de opdrachten werkten we onder andere samen met ETS. Deze doorstart voorkomt niet alleen dat de continuïteit van het vervoer van onze klanten in gevaar komt, maar versterkt ook onze positie in deze regio. 

Omvang

Naast het overnemen van de opdrachten neemt Munckhof een groot gedeelte van het personeel en het wagenpark van ETS over. Roefs: “We zullen de huidige vestiging van ETS in Zaandam in gebruik gaan nemen, zodat we meteen operationeel zijn en de dienstverlening op de vertrouwde wijze kunnen voortzetten. Afhankelijk van het aantal vervoerscontracten zullen minimaal 100 medewerkers van ETS een arbeidsovereenkomst aangeboden krijgen. De bedoeling is om dat op korte termijn verder uit te breiden. We streven ernaar dat de doorstart zo min mogelijk overlast voor de reizigers en opdrachtgevers met zich meebrengt.”
 

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?