22-03-2018

Munckhof kondigt nieuwe samenwerking met Booking.com aan

Munckhof heeft een nieuw partnership met Booking.com afgesloten. Het partnership houdt in dat Munckhof het totale aanbod van 1,7 miljoen accommodaties van Booking.com beschikbaar stelt aan haar zakelijke klanten. De combinatie van het uitgebreide aanbod van Booking.com met de ervaring van Munckhof op het gebied van zakenreizen zorgt ervoor dat klanten de voordelen van beide partijen optimaal kunnen ervaren.

1,7 miljoen accommodaties

De samenwerking met Booking.com wordt op diverse manieren ingevuld. Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof licht toe: “Niet alleen kunnen onze travel consultants gebruik maken van de zeer uitgebreide database van Booking.com, ook worden de accommodaties via onze online booking tool boekbaar. Ten slotte kunnen klanten rechtstreeks in de tool van Booking.com boeken waarbij wij het proces bewaken en rapportages samenstellen. Het beste van beide werelden komt in dit partnership samen.”

Alle reizen in beeld

Een absolute toevoeging in de samenwerking is de mogelijkheid voor reizigers om zelf accommodaties te boeken via onze online booking tool. “Klanten die gebruik maken van onze booking tool krijgen toegang tot de volledige database van Booking.com. Dit is een gigantisch aanbod aan accommodaties. Door gebruik te maken van de tool is er daarnaast altijd controle op bijvoorbeeld het reisbeleid van de organisatie. Mocht er na de boeking iets wijzigen in de reis, dan kan de klant dit zelf wijzigen, maar hij kan ook terugvallen op de teams van Munckhof. Alle reizen die geboekt worden via Munckhof worden meegenomen in de analyses en rapportages zodat organisaties altijd een totaalbeeld hebben van hun zakenreizen.” aldus Roefs.

Over Booking.com

Met een missie om mensen de wereld te laten beleven investeert Booking.com in technologie die het reizen eenvoudiger maakt. Bij Booking.com verbinden we reizigers aan 's werelds grootste aanbod van prachtige accommodaties, van appartementen, vakantiehuizen en B&B's bij gezinnen tot 5-sterrenresorts, boomhutten en zelfs iglo's. De Booking.com-website en -apps zijn beschikbaar in meer dan 40 talen, bieden meer dan 1.7 miljoen accommodaties, en beslaan bijna 130.000 bestemmingen in 228 landen en gebieden wereldwijd. Booking.com, opgericht in Amsterdam in 1996, is uitgegroeid van kleine Nederlandse startup tot een van 's werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Booking.com heeft als onderdeel van de Priceline Group nu meer dan 17.000 medewerkers in 198 kantoren in 70 landen over de hele wereld.
 

Deel deze pagina