14-07-2015

Munckhof genomineerd voor Beste Werkgevers 2015

Op 14 juli jongstleden is bekend gemaakt dat Munckhof genomineerd is voor Beste Werkgevers 2015.

Munckhof behoort tot de 50 genomineerden uit de categorie met minder dan 1000 medewerkers. Het Beste Werkgevers Onderzoek, wat geleid heeft tot de genomineerden, is het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland.
 

Beste Werkgevers Onderzoek

Het Beste Werkgevers Onderzoek is ontwikkeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Dit jaar beoordeelden 314.218 medewerkers hun werkgever. Alle organisaties hebben een op maat gemaakt medewerkersonderzoek of quickscan laten uitvoeren onder hun medewerkers. De uiteindelijke positie in de top 50 wordt bepaald door de Beste Werkgevers Score.

Beste Werkgevers Score

In ieder onderzoek zijn zes vragen opgenomen waarmee wordt aangetoond hoe goed een organisatie haar medewerkers in staat stelt om optimaal te presteren. Deze Beste Werkgevers Score bestaat uit een gemiddelde van de organisatietevredenheid, tevredenheid over de werkzaamheden, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering.
 

Op dinsdag 6 oktober maken organisatoren Effectory en Intermediair de winnaars bekend in Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.beste-werkgevers.nl

Deel deze pagina