02-03-2018

Leerlingenvervoer gemeente Amsterdam naar Munckhof

Munckhof heeft de aanbesteding voor het leerlingenvervoer van de gemeente Amsterdam gewonnen. De opdracht houdt in dat Munckhof vanaf volgend schooljaar voor circa 940 scholieren het vervoer gaat regisseren en verzorgen. De opdracht duurt in ieder geval tot 2022.

Chauffeurs gezocht

De opdracht voor het leerlingenvervoer in Amsterdam start volgend schooljaar. Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi over de opdracht: “In het MobiliteitsCentrum in Horst wordt de opdracht geregisseerd. Daar zit ons team van specialisten dat deze omvangrijke opdracht perfect kan regisseren. Het vervoer zal vervolgens grotendeels uitgevoerd worden vanuit onze vestiging in Zaandam en zal volledig gereden worden met groengasvoertuigen. Om de opdracht uit te voeren zijn we op zoek naar ruim 100 extra taxichauffeurs. Geïnteresseerden kunnen zich melden via onze vacaturesite www.werkenbijmunckhof.nl.” 

Met liefde van A naar B

Gemeente Amsterdam was in de aanbesteding op zoek naar een vervoerspartij die naar eigen zeggen vervoer ‘met liefde van A naar B’ kon aanbieden. Munckhof is als winnaar uit de bus gekomen. Poortinga: “Bij Munckhof staan mensen centraal. Zowel de reiziger, de opdrachtgever als onze medewerkers. In onze dienstverlening richten we ons hier ook actief op. Onze medewerkers volgen trainingen in het omgaan met de doelgroepen, we betrekken opdrachtgevers overal bij en we luisteren naar de wensen en eisen van de reizigers en proberen dit zoveel mogelijk toe te passen in de dienstverlening. Mensen maken Munckhof en we zijn blij dat de gemeente onder andere op basis hiervan voor ons gekozen heeft.”
 

Deel deze pagina