09-05-2019

KLM busdiensten uitgebreid met Venlo en Enschede

Vanaf 1 juli worden de busdiensten van KLM naar Schiphol uitgebreid met de steden Venlo, Enschede, Hengelo en Apeldoorn. De uitbreiding van de busverbinding zorgt ervoor dat nog meer mensen eenvoudig en gratis van oost-Nederland naar Schiphol kunnen reizen. Munckhof verzorgt de busdiensten in opdracht van KLM.

Uitbreiding van de busdiensten

Op dit moment worden er al dagelijkse busdiensten aangeboden naar Schiphol. Van Maastricht, Maastricht Aachen Airport en Eindhoven Airport naar Schiphol en van Nijmegen, Arnhem, Veenendaal en Rhenen naar Schiphol. Tom Roefs, algemeen directeur bij Munckhof: “De route die via Nijmegen loopt wordt uitgebreid met Venlo. Daar zal de bus starten waardoor het ook voor reizigers uit Noord-Limburg een stuk makkelijker wordt om naar Schiphol te reizen. In Enschede gaan we een nieuwe route opstarten. Deze loopt via Enschede, Hengelo en Apeldoorn om vervolgens naar Schiphol te gaan. De busdiensten worden meerdere keren per dag aangeboden.”

Boek een ticket Venlo-Sao Paulo

Reizigers van KLM en haar partners kunnen gratis gebruik maken van de busdienst en dit in hun boeking aangeven. KLM directeur Harm Kreulen licht toe: “De bussen hebben een KLM-vluchtnummer, waardoor ze in de wereldwijde distributiesystemen te boeken zijn. Reizigers kunnen bijvoorbeeld een ticket Venlo-Sao Paulo boeken. Het eerste deel van de reis gaat dan met onze KLM-bus om vervolgens over te stappen naar het vliegtuig. Het is mooi dat we deze Nederlandse steden kunnen toevoegen aan ons internationale netwerk.”

Service aan boord

Aan boord van de bussen wordt gratis koffie geschonken en is WiFi aanwezig. Doordat de chauffeurs in contact staan met het KLM personeel op Schiphol wordt er direct ingespeeld op eventuele verstoringen en vertragingen.
 

Deel deze pagina