23-02-2018

Hogeschool Rotterdam kiest voor Munckhof

Recent heeft Hogeschool Rotterdam, na een aanbesteding, voor Munckhof gekozen als nieuwe partner voor het organiseren van de zakenreizen. Munckhof gaat de komende jaren alle reizen voor medewerkers van de hogeschool regelen.

Totaalaanbod aan reizen

Hogeschool Rotterdam was op zoek naar een partner die alle onderdelen van de reizen kan organiseren. In Munckhof heeft de hogeschool deze partner gevonden. Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof licht toe: ”Munckhof organiseert voor haar klanten alle onderdelen van de reis. Of het nu de taxirit betreft naar de luchthaven, de vliegtickets, visa, treinkaartjes of de hotelovernachtingen, vergaderaccommodaties en het vervoer ter plaatse. Wij organiseren alles en maken het voor de school volledig inzichtelijk via onze rapportagetools en dashboards. De hogeschool zag onze toegevoegde waarde en heeft ons de opdracht gegund. Daar zijn we heel trots op.”

Veel ervaring met scholen

Munckhof heeft veel ervaring met het verzorgen van reizen voor scholen. “We werken met veel diverse scholen samen. Dit zijn niet alleen basisscholen en middelbare scholen waar we leerlingenvervoer, schoolreizen en excursies voor organiseren, maar ook MBO’s, HBO’s en universiteiten waar we mee samenwerken. Dit betreft in veel gevallen het organiseren van de internationale reizen voor studenten, docenten en andere medewerkers of genodigden. Dat we Hogeschool Rotterdam aan onze klantenportefeuille toe mogen voegen is een mooi compliment voor onze organisatie.” aldus Roefs.
 

Deel deze pagina