05-01-2017

GVB kiest voor Munckhof als vervoerspartner

Munckhof heeft de aanbesteding gewonnen voor de ‘Vervoersdienst Nachtmobiel’ van het GVB in Amsterdam. De opdracht betreft het dagelijks vervoeren van medewerkers van GVB die de dienstregeling starten of eindigen. ’s Nachts is er geen openbaar vervoer waarmee de medewerkers kunnen reizen. Munckhof gaat GVB daarin faciliteren middels taxivervoer.

Ervaring in vervoer

De opdracht voor GVB houdt in dat Munckhof zeven dagen per week op zes trajecten in Amsterdam en Amstelveen een flexibele dienstregeling opzet voor het vervoeren van de medewerkers van GVB. Jos Poortinga, directeur Taxi bij Munckhof licht toe: “We zijn uiteraard erg blij dat GVB ons deze opdracht gegund heeft. De opdracht sluit ook aan bij de ontwikkelingen van Munckhof. Voor de Nederlandse Spoorwegen verzorgen we bijvoorbeeld in heel Nederland dezelfde service.”

Verdere groei van de organisatie

De opdracht voor GVB betekent ook een verdere groei van de taxiactiviteiten in Amsterdam en omgeving. “We verzorgen op dit moment vanuit onze vestiging in Zaandam al diverse vervoersopdrachten in de Randstad. Aangezien deze opdracht vooral in de nachtelijke uren uitgevoerd wordt en dus niet gecombineerd kan worden met ander vervoer, zal hiervoor extra personeel nodig zijn.” aldus Poortinga.

Over GVB

GVB verzorgt het openbaar vervoer met tram, bus, metro en veren in en rond Amsterdam. De organisatie telt 3750 medewerkers. GVB ziet graag dat zijn reizigers en medewerkers zich thuis voelen: in de voertuigen, maar ook voor en na de reis. Daarom is sociale veiligheid belangrijk, zeker in een drukke metropool als Amsterdam.

Deel deze pagina