05-01-2016

Fontys Hogescholen kiest voor Munckhof

Munckhof heeft de opdracht gewonnen voor het verzorgen van het taxivervoer voor Fontys Hogescholen. De opdracht betreft het woon-werkvervoer van medewerkers van Fontys die vanwege een medische indicatie niet zelfstandig kunnen reizen. Daarnaast betreft de opdracht het optioneel uitvoeren van regulier taxivervoer voor de hogeschool.

Regiefunctie

Fontys was in de aanbesteding vooral op zoek naar een partner die zowel de regievoering als de uitvoering van het vervoer kan verzorgen. Munckhof kwam hierbij als beste uit de bus. Jos Poortinga, directeur taxi bij Munckhof licht toe: “Munckhof is specialist in het regisseren en uitvoeren van taxivervoer en heeft daarnaast veel ervaring met het verzorgen van personenvervoer voor onderwijsinstellingen. We zijn erg blij dat Fontys dit ook erkend en ons het vertrouwen gegeven heeft om deze opdracht uit te voeren.”

Uitvoering in de regio

Het vervoer voor Fontys Hogescholen kan in het hele land en de grensregio’s plaatsvinden, maar zal zich vooral concentreren op de regio’s Zuidoost Brabant en Zuidoost Nederland, waar de meeste Fontys-locaties gevestigd zijn.
De opdracht wordt vanuit het Munckhof MobiliteitsCentrum in Horst gecoördineerd en zal uitgevoerd worden door de eigen taxibedrijven en de vervoerspartners in de regio’s.
 

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?