Venloop

Als vervoerspartner draagt Munckhof zorg voor het vervoer van onze deelnemers en hun toeschouwers. Dit is een service waar we erg blij mee zijn.

De Venloop behoort met meer dan 20.000 deelnemers tot de 5 grootste hardloopevenementen van Nederland. Daar komen nog 7.000 wandelaars bij die deelnemen aan wandeltochten met diverse afstanden. In de dagen voorafgaand aan deze sportevenementen organiseert de Venloop evenementen voor alle doelgroepen. Denk hierbij aan scholieren, senioren, gehandicapten, etc. Tevens vindt de Mood Market plaats, een beleefmarkt met meer dan 25 standhouders die allemaal actief zijn op het gebied van sport, gezondheid, voeding en/of vrije tijd. Daarnaast organiseert de Venloop de Avond4Daagse in Venlo en traint talenten naar de Nederlandse top middels het eigen Venloop Running Team.

Pendelbussen voor bezoekers

Tijdens de Venloop is Munckhof niet alleen aanwezig met het eigen Munckhof Running Team en het Munckhof Wandel Team, ook is Munckhof verantwoordelijk voor het pendelvervoer van 15.000 mensen tussen de parkeerplaatsen en de start/finish. Met behulp van 12 bussen werd iedereen gedurende de dag op en neer gependeld. In het blog met als titel ‘De Venloop loopt op rolletjes’ vertelt Accountmanager Maarten Reinhard meer over de rol van Munckhof als vervoerspartner van de Venloop.

Een service waar we erg blij mee zijn

De organisatie van de Venloop is erg te spreken over de jarenlange samenwerking met Munckhof: “Als vervoerspartner draagt Munckhof zorg voor het vervoer van onze deelnemers en hun toeschouwers van twee grote parkeerplaatsen in de stad naar het evenemententerrein en vice versa. Een service waar niet alleen wij als organisatie, maar ook onze deelnemers erg blij mee zijn. We hebben er alle vertrouwen in deze samenwerking nog lang in stand te houden!” aldus directeur Wim Lensen.

Kijk voor meer informatie over de Venloop op www.venloop.nl

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Venloop
Meer blogs lezen?
Paul Timmermans
Paul Timmermans
Vragen of meer info?
Mail mij