Munckhof relaties te gast bij Düsseldorf Airport

Vorige week organiseerde Munckhof, samen met luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific, een relatie event op de luchthaven van Düsseldorf. Het event had als doel om gasten een kijkje achter de schermen te geven op de luchthaven, de luchtvaartmaatschappij en kennis te laten maken met het zakelijke luchthavenvervoer van Munckhof.

Düsseldorf Airport

De luchthaven van Düsseldorf is ondanks de drie terminals compact opgezet. De terminals bieden plaats aan alle soorten toestellen, waarbij er ook ruimte is voor de Airbus A380. Tijdens een busrit over de start- en landingsbanen en een bezoek aan de bagageafhandeling werd voor onze gasten duidelijk hoe er op een luchthaven gewerkt wordt. Het werd snel duidelijk dat de doorlooptijden op de luchthaven kort zijn en de gates vlakbij elkaar liggen waardoor je snel op de plek van bestemming bent. 

Cathay Pacific

Cathay Pacific biedt vanaf juni 2015 vier vluchten aan vanaf Düsseldorf naar bestemmingen in Azië. De luchtvaartmaatschappij biedt in haar vliegtuigen verschillende klasses. Naast Economy Class zijn er Premium Class (met business class maaltijden), Business Class en First Class. Het serviceniveau over de gehele linie is hoog. Tijdens het evenement werd een bezoek gebracht aan een Boeing 777 en kregen onze gasten relevante informatie over de luchtvaartmaatschappij en de vele reismogelijkheden vanaf Düsseldorf.

Zakelijk luchthavenvervoer

Na de informatie van de luchthaven en van Cathay Pacific gaf Frank Krebbers, Manager Munckhof Regie een toelichting over het zakelijk luchthavenvervoer van Munckhof. Bij de arrivals gate van Düsseldorf Airport is een duidelijk zichtbaar meetingpoint (Treffpunkt) ingericht. Voor het zakelijk luchthavenvervoer staat de chauffeur altijd bij dit punt te wachten. De luchthaven is zodanig ingericht dat het voertuig vervolgens op loopafstand te bereiken is. Mocht een vlucht vertraging hebben opgelopen, dan is dat geen probleem. Het regiecentrum van Munckhof monitort de aankomsttijd van de vlucht. De planning van de taxirit wordt daar uiteraard op aangepast.

Het evenement op Düsseldorf Airport is succesvol geweest. De uitgenodigde relaties vonden het leerzaam en informatief. Munckhof zal in de toekomst vaker dergelijke evenementen organiseren. Wilt u ook een keer bij een evenement aanwezig zijn, stuur mij dan een mail.
 Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*