Luxe reizen met Etihad Airways

Munckhof organiseert enkele keren per jaar een airport visit. Tijdens dit bezoek maken onze relaties kennis met de mogelijkheden van de luchthaven en de diverse aanbieders. Recent bezochten we luchthaven Schiphol. Het bezoek werd georganiseerd samen met NS International en luchtvaartmaatschappij Etihad Airways.

Vergaderen in de NS International lounge

De aiport visit begon in de lounge van NS International. Daar ervaren de reizigers de gastvrijheid en rust op de luchthaven. Zowel voor als na uw reis kunt u gebruik maken van de diverse faciliteiten (als u in het bezit bent van een 1e klas treinkaartje). In de lounge zijn ook vergaderruimtes te reserveren, waardoor de lounge ideaal is voor het maken van afspraken voorafgaand of na afloop van uw reis.

A la carte maaltijden aan boord

Etihad Airways presenteerde tijdens de airport visit de cabines van een Airbus A330. Etihad opereert dagelijks met vluchten vanaf Schiphol naar Abu Dhabi. Vanuit de Emiraten wordt vervolgens doorgevlogen naar diverse bestemmingen in Azië, Afrika en Oceanië. Etihad liet tijdens het bezoek zien dat de dienstverlening en service voor met name businessclass en first class reizigers erg hoog liggen. Maaltijden worden a la carte bereid door een inflight chef, stoelen kunnen omgetoverd worden tot een full flat bed en er is, tegen betaling, wifi aan boord. Er is zelfs een nanny beschikbaar voor de jongste reizigers. Ook voor de economy class reizigers is er voldoende luxe aan boord. Het inflight entertainment programma biedt vele mogelijkheden en bij de stoelindeling van 2-4-2 of 2-3-2 is er nadrukkelijk rekening gehouden dat er voldoende beenruimte is. 

Start en eindig uw reis in stijl

Tijdens de afsluitende borrel in het Sheraton Hotel op Schiphol werd de totale dienstverlening van Munckhof toegelicht. Naast het verzorgen van de trein- en/of vliegtickets verzorgt Munckhof ook het zakelijke taxivervoer van en naar de luchthavens. Een aanvullende service van Munckhof waarmee een internationale reis veilig en geheel in stijl begint en eindigt. 

Gasten onder de indruk

De aanwezigen bij de airport visit waren verrast door het hoge serviceniveau en de beenruimte bij Etihad, de rust in de NS International lounge en het gemak van de taxiservice van Munckhof. Wilt u bij de volgende airpirt visit aanwezig zijn? Stuur bij mij een mail of berichtje. U bent van harte welkom!
 

Dorien van Dort
Dorien van Dort
Result Manager
Deel dit artikel

Plaats uw reactie!

Naam*

E-mail*

Bericht*