Reizigers info

Onderstaand is relevante informatie terug te vinden voor reizigers binnen de zorg & overheid.

Leerlingenvervoer

Munckhof verzorgt voor diverse gemeenten in Nederland het leerlingenvervoer. Voor het aanmelden van uw zoon/dochter voor het leerlingenvervoer neemt u contact op met uw gemeente. 

Maakt uw zoon/dochter gebruik van het leerlingenvervoer van Munckhof en heeft u een vraag of wilt u een wijziging (ziekmelding/betermelding) doorgeven? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 77 397 8870.

MobiliteitsManager Online

Munckhof maakt voor het leerlingenvervoer en zorgvervoer gebruik van MobiliteitsManager Online. Deze dienst geeft opdrachtgevers de mogelijkheid om direct inzicht te krijgen in de planning en routes van het vervoer en voor reizigers om zich af te melden voor het vervoer. U kunt inloggen op MobiliteitsManager Online via: http://www.mobiliteitsmanager.nl Indien u nog geen inloggegevens heeft, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: +31 77 397 8870.

Ziekenvervoer

Moet u regelmatig naar het ziekenhuis voor een nierdialyse, chemotherapie of een andere behandeling? Dan kunt u gebruik maken van het ziekenvervoer van Munckhof. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen:

Univé Zorg, VGZ, IZA, UMC en Cares:
Tel: 0800 861 0400. E-mail: vgz@munckhof.nl

Klik hier voor meer informatie over het ziekenvervoer voor VGZ en Univé.

CZ, Delta Lloyd en Ohra
Tel: 0800 861 0600. E-mail: cz@munckhof.nl

Regiotaxi

Maakt u gebruik van regiotaxi, dan verwijzen wij u voor meer informatie graag naar de websites van de regio's:

Regiotaxi Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk (BAR)

Regiotaxi Zwolle

ZOOV (Achterhoek)

Mijn Taxi Op Maat: Dit betreft het WMO-vervoer voor de volgende gemeenten: gemeente Dalfsen, gemeente Olst-Wijhe, gemeente Ommen en gemeente Hardenberg.

Regiotaxi Noordoost-Brabant (RTNOB): Dit betreft de volgende gemeenten: Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Meierijstad, Mill & Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis en Uden.

Regiotaxi Flevoland: Dit betreft de gemeenten Noordoostpolder, Dronten, Zeewolde en Lelystad.

Deel deze pagina