Sevagram

Ik ben heel tevreden over de korte lijnen bij Munckhof. Er wordt snel, kordaat en met aandacht voor alle partijen gehandeld en meegedacht met de klant

Sevagram is een innovatieve zorgorganisatie in het zuiden van Nederland die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. De zorg- en dienstverlening van Sevagram varieert onder meer van verpleeghuiszorg, verzorgingshuiszorg, revalidatiezorg, zorg thuis, gasterie, personenalarmering tot en met dagactiviteiten en palliatieve terminale zorg. Sevagram staat voor zorg met bezieling. Bezieling staat voor gedrevenheid, bevlogenheid en enthousiasme. Het staat ook voor toewijding, betrokkenheid en inspiratie. 

Al jaren partner in zorgvervoer

Munckhof verzorgt al jaren het personenvervoer voor Sevagram. Dit betreft het dagelijks vervoer van zorgbehoevende ouderen naar de dagbestedingen in Zuid-Limburg. Daarnaast verzorgt Munckhof ook de regie van het vervoer. Denk hierbij aan het plannen van de routes op een zo efficiënt mogelijke wijze, het verzorgen van de klachtenregistratie en afhandeling en het aanleveren van managementinformatie. Een bijzonder onderdeel van de samenwerking is het regisseren van het vervoer dat door vrijwilligers uitgevoerd wordt. Munckhof zorgt hierbij voor de opleiding van de vrijwilligers en de planning van het vervoer. De uitvoering wordt georganiseerd door Sevagram middels de inzet van eigen voertuigen en vrijwilligers als chauffeurs.

Nadruk op optimaliseren van vervoer

Sevagram is bijzonder tevreden over de samenwerking met Munckhof. Sjors Wijsen, Staffunctionaris Services bij Sevagram licht toe: “Naast onze algehele tevredenheid zijn wij in het bijzonder tevreden over het meedenken van Munckhof in de manier waarop efficiency gerealiseerd kan worden. Met name n.a.v. onze vraag voor de inzet van vrijwilligers van Sevagram in het vervoer hebben wij samen een traject op kunnen zetten waarbij wij optimaal gebruik hebben kunnen maken van elkaars kwaliteiten. Sevagram en de ‘Vriendenkring van Sevagram’ regelen het vervoersmiddel en gemotiveerde chauffeurs, Munckhof verzorgt het regiewerk, de planning/communicatie rondom het vervoer en de scholing van onze vrijwilligers. In de uitvoering ben ik heel tevreden over de korte lijnen bij Munckhof. Er wordt snel, kordaat en met aandacht voor alle partijen gehandeld en meegedacht met de klant.”

www.sevagram.nl

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina