Marathon Eindhoven 2019

De dag is goed verlopen, waarbij we weinig hoefden bij te sturen door de duidelijke taakverdeling. In de toekomst hoop ik tijdens events vaker samen te mogen werken met Munckhof.

Verzorgen van belangrijk vervoer

Op zondag 13 oktober heeft Munckhof voor de 36e editie van de Marathon in Eindhoven belangrijk vervoer mogen verzorgen. Munckhof zette haar taxibussen in om medewerkers van het Rode Kruis in het parcours te vervoeren en om uitgevallen deelnemers op te vangen. De chauffeurs werden in de dagen voorafgaand aan het evenement uitvoering gebriefd en stonden op de dag zelf voortdurend in verbinding met de organisatie door middel van mobilofoons. Zowel de organisatie, het Rode Kruis alsook Munckhof kijken terug op een geslaagd evenement.

Na afloop van het evenement heeft Munckhof de volgende lovende feedback mogen ontvangen van Marco Derksen, Vervoerscoördinator Marathon Eindhoven: "De dag is goed verlopen, waarbij we weinig hoefden bij te sturen door de duidelijke taakverdeling. In de toekomst hoop ik tijdens events vaker samen te mogen werken met Munckhof."

Over de Marathon Eindhoven

De Marathon Eindhoven wordt als grootste sportevenement van Noord-Brabant gesteund door de Eindhovenaren, gemeente, honderden vrijwilligers en natuurlijk de lopers. Het evenement bracht de hardlopers langs alle highlights van de stad, zoals: Philips Stadion, Strijp-S, Evoluon en de High Tech Campus. In totaal namen 23.500 deelnemers deel. Zij hebben met elkaar ruim €124.000 opgehaald voor KWF kankerbestrijding.

De Marathon Eindhoven vindt in 2020 plaats op 10 en 11 oktober. Ook bij deze volgende editie hoopt Munckhof een bijdrage te mogen leveren aan het succes van het evenement.

Aan de rechterzijde staan foto's die u een impressie van het evenement geven. Heeft u vervoer nodig voor uw evenement, neem dan vrijblijvend contact op.

Contact

Deel deze pagina