KLM Open 2015

We zijn zeer tevreden over de wijze waarop Munckhof invulling heeft gegeven aan het vervoer rondom het KLM Open.

Het KLM Open behoort tot de grootste jaarlijkse sportevenementen van Nederland. Het vierdaagse golftoernooi is veel meer dan alleen topsport. Op het KLM Open bevindt zich ook de Expo, de grootste golfbeurs van Nederland met alles op het gebied van golf, mode, lifestyle, reizen en meer. Ook kun je zelf golfen in De Golf Academie, kijken naar trick shows en je favoriete spelers ontmoeten in de Fanzone.

Evenementenvervoer via Munckhof

Munckhof heeft samen met haar vervoerspartners het vervoer van de KLM Open 2015 gecoördineerd. Het KLM Open trok in vier dagen tijd ongeveer 45.000 toeschouwers. Hiervoor werden dagelijks 18 touringcars ingezet.
Het publiek werd bij de parkeerplaats op Circuit Park Zandvoort en bij het NS Station opgehaald en door Munckhof naar de Kennemer Golf & Countryclub gebracht. Daarnaast verzorgde Munckhof de hele week mede het vervoer van de golfprofessionals van de hotels naar de Golf & Country Club.

Tevreden organisatie

De organisatie van het KLM Open, TIG Sports, is tevreden over de samenwerking met Munckhof. “Het is de tweede keer dat we met Munckhof samengewerkt hebben voor het verzorgen van het pendelvervoer van onze bezoekers en de spelers. We zijn zeer tevreden over de wijze waarop Munckhof invulling heeft gegeven aan het vervoer rondom het KLM Open. Een goede samenwerking begint met goede communicatie en afstemming in het voortraject. We hebben uitvoerig met de mensen van Munckhof gesproken en alles tot in detail afgestemd. Tijdens de uitvoering is het fijn om te zien dat alle afspraken in de praktijk gebracht worden. We kijken kortom met een goed gevoel terug op de samenwerking met Munckhof.” aldus Oliver Hicks, Projectmanager van TIG Sports.

www.klmopen.nl

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?
Paul Timmermans
Paul Timmermans
Vragen of meer info?
Mail mij