Jongerenvereniging Entrée

Mede dankzij Munckhof kon Entrée, de jongerenvereniging van Het Concertgebouw en Concertgebouworkest, 400 vluchtelingen uitnodigen voor een concert in Amsterdam. Wat een prachtig gebaar!

Entrée is de jongerenvereniging van Het Concertgebouw en het Concertgebouworkest in Amsterdam. De vereniging richt zich op het toegankelijk maken van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest voor jongeren. Hiervoor worden jaarlijks vele laagdrempelige optredens georganiseerd. Leden van Entrée krijgen daarnaast diverse privileges tijdens evenementen van Het Concertgebouw en het Concertgebouworkest.

Exclusief optreden

Op 15 oktober 2015 trad het Concertgebouworkest op in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. Voor 400 vluchtelingen die verbleven in de opvanglocatie in Zwolle, waren door Entrée 400 vrijkaarten voor het concert geregeld. Om deze avond mogelijk te maken verzorgde Munckhof het vervoer van de vluchtelingen van Zwolle naar Amsterdam en weer terug. Een bijzonder project voor alle betrokken partijen. 

Prachtig gebaar

Entrée en Munckhof kijken positief terug op het evenement. Rosa van Dijk, coördinator van Entrée geeft aan: 'Mede dankzij Munckhof kon Entrée, de jongerenvereniging van Het Concertgebouw en Concertgebouworkest, 400 vluchtelingen uitnodigen voor een concert in Amsterdam. Wat een prachtig gebaar!'

http://www.jouwentree.nl/

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?
Ruud van Pol
Ruud van Pol
Vragen of meer info?
Mail mij