Gemeente Venray

Naast onze algehele tevredenheid zijn wij in het bijzonder tevreden over de wijze waarop Munckhof is omgegaan met het flexibel hanteren van wijzigingen in de ritten.

Gemeente Venray is gelegen in Noord-Limburg en telt ruim 43.000 inwoners. Sinds 2011 maakt gemeente Venray gebruik van de diensten van Munckhof voor de regie en uitvoering van het leerlingenvervoer voor leerlingen die woonachtig zijn in de gemeente Venray naar scholen in en buiten de gemeente.

Planning, uitvoering en klachtregistratie

De dienstverlening voor de gemeente Venray bestaat uit het regisseren van het leerlingenvervoer en het plannen en uitvoeren van de schoolroutes. Daarnaast wordt door Munckhof de klachtregistratie met betrekking tot het leerlingenvervoer bewaakt en worden de klachten door het servicebureau van Munckhof afgehandeld. Ook het leveren van managementinformatie is onderdeel van de opdracht.

Flexibel in wijzigingen

De heer Ger Last, beleidsmedewerker van gemeente Venray, geeft aan zeer tevreden te zijn over zowel de implementatie en de uitvoering van de opdracht. De heer Last: “Naast onze algehele tevredenheid zijn wij in het bijzonder tevreden over de wijze waarop Munckhof is omgegaan met het flexibel hanteren van wijzigingen in de ritten.”

www.venray.nl

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?
Frank Verschuuren
Frank Verschuuren
Vragen of meer info?
Mail mij