Ergon

Wij hebben de samenwerking de afgelopen periode als zeer plezierig ervaren, en Munckhof leren kennen als een professionele vervoerder.

Ergon is actief in de regio Eindhoven. Zij ontwikkelen en bemiddelen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Naast het uitvoeren van de Wet Sociale Werkvoorziening richt Ergon zich ook op de gemeentelijke re-integratiemarkt. Ergon telt ruim 2200 medewerkers.

Vervoer van medewerkers

Sinds 2012 verzorgt Munckhof voor circa 100 Ergonmedewerkers het taxivervoer van hun woning naar de werkvoorziening. Bij het vervoer wordt de optimale combinatie aangeboden van taxi’s, taxibussen, rolstoelbussen en touringcars. Munckhof verzorgt zowel de regie als de uitvoering voor Ergon.

Constructieve samenwerking

Marianne Slaats, Middelenbeheerder Services Facilitair Bedrijf, geeft aan op een constructieve wijze met Munckhof te kunnen samenwerken: “Wij hebben de samenwerking de afgelopen periode als zeer plezierig ervaren, en Munckhof leren kennen als een professionele vervoerder. Voor zover er klachten of problemen waren, zijn deze in samenwerking met de afdeling vervoerscoördinatie van Ergon steeds goed opgepakt.”

www.ergon.nu

Wilt u meer weten over onze service en diensten?

Maak een afspraak

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?
Frank Verschuuren
Frank Verschuuren
Vragen of meer info?
Mail mij