Vervoersmanagement via Munckhof

Voor alle aspecten van vervoersmanagement bent u bij Munckhof aan het juiste adres.

Munckhof verzorgt het totale vervoersmanagement voor commerciële organisaties, overheden en stichtingen. Denk bij vervoersmanagement aan het regisseren van personenvervoer (zo efficiënt mogelijk plannen van vervoer), het uitvoeren van het vervoer met taxi’s of touringcars, het rapporteren en analyseren van dit vervoer en het adviseren van organisaties over het optimaliseren van personenvervoer. 

Ervaring in vervoersmanagement

Wij hebben veel ervaring in vervoersmanagement. Al in 2004 startte Munckhof haar eigen regiecentrale en ontwikkelden we het eigen planningspakket MobiliteitsManager. Vele honderden opdrachtgevers hebben we sinds 2004 geholpen met het plannen en organiseren van doelgroepenvervoer. Door deze ervaring zijn we in staat snel de vervoersbehoefte in kaart te brengen en een optimaal advies te geven over het organiseren van personenvervoer. We kunnen opdrachtgevers op de volgende manieren ondersteunen:

  • Analyseren van vervoersbehoefte
  • Plannen van het doelgroepenvervoer
  • Implementeren van vervoersvraagstukken
  • Het opstellen van routes en vervoersstromen
  • Inschakelen van taxi- en touringcarbedrijven 
  • Controleren van het geplande vervoer
  • Adviseren over het optimaliseren van het personenvervoer
  • Het opstellen van managementrapportages
  • Verzorgen van kwaliteitscontroles en klachtafhandeling
  • Het verzorgen van instructies of presentaties voor de verschillende doelgroepen

Munckhof volgt trends en ontwikkelingen in vervoersmanagement

Vervoersmanagement kan op diverse manieren ingevuld worden. Afhankelijk van de behoefte organiseren we de best passende dienstverlening. Of het nu planning, uitvoering of advisering betreft. Munckhof zit niet stil en volgt trends en ontwikkelingen nauwlettend. Zo stapte Munckhof al in een vroegtijdig stadium in bij pilotprojecten over het ‘groener’ maken van personenvervoer. Ook hebben we voor zorginstellingen onderzocht welke efficiënte mogelijkheden er zijn om vervoersstromen te combineren. Denk daarbij aan het combineren van personenvervoer met vervoer van post, medicatie, maaltijden, linnengoed, enz. Vervoersmanagement in optima forma. 

Kwalitatieve chauffeurs essentieel voor personenvervoer 

Goed personenvervoer staat of valt bij de uitvoering van het vervoer. De chauffeur heeft daarin een essentiële rol. We hechten daarom veel waarde aan het trainen en coachen van chauffeurs. Munckhof heeft een uitgebreid pakket aan interne opleidingen die verzorgd worden door gecertificeerde opleiders. Ook chauffeurs van andere organisaties of chauffeurs die als vrijwilliger op vervoersprojecten ingezet worden, ontvangen een training of begeleiding. Het opleiden van personeel is onderdeel van vervoersmanagement. 

Maak kennis met vervoersmanagement volgens Munckhof

Munckhof heeft de kennis, ervaring en omvang om ieder vervoersvraagstuk optimaal in te vullen. Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing of advies wenst voor een specifiek onderdeel. Onze deskundige medewerkers zitten voor u klaar. 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan via onderstaand formulier of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 077-3978880

Deel deze pagina