Maatwerk schooluitstapjes

Ondersteuning bij het organiseren van schooluitstapjes, reizen, excursies, werkweek of uitwisseling.

Of u nu een uitstapje organiseert naar een pretpark, een excursie naar een museum, een werkweek in de Belgische Ardennen of een meerdaagse uitwisseling naar het buitenland, Munckhof is specialist in het organiseren en verzorgen van schooluitstapjes

Van basisschool tot universiteit 

Tot ons klantenbestand behoren vele basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. Naast de uitvoering van de schooluitstapjes organiseren we indien gewenst ook de excursieprogramma’s, accommodaties of zelfs de volledige registratie van de scholieren die op reis gaan. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij voor iedere groep passend vervoer organiseren.

Veiligheid van scholieren tijdens schoolreizen is essentieel

Het borgen van de veiligheid van scholieren en het bieden van betrouwbaarheid staan natuurlijk centraal bij de organiseren van schoolreizen. Dan maakt het geen enkel verschil of het een schooluitstapje van de basisschool naar een pretpark betreft of een internationale stage naar Zuid-Afrika voor individuele studenten. Met behulp van op maat gemaakte klantportals maakt Munckhof transparant en inzichtelijk wie waar is en levert daarmee zeer waardevolle informatie.

Graag gaan wij geheel vrijblijvend het gesprek met u aan om de vele mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak met ons of vraag direct een offerte aan.
 Deel deze pagina