Groepsreizen in binnen- of buitenland

Maatwerk groepsreizen organiseert u van A tot Z bij Munckhof

Groepsreizen zijn er in alle soorten en maten. Denk aan een op maat gemaakte meerdaagse groepsreis naar het buitenland voor uw vereniging of organisatie, een dagtocht naar een attractiepark in Nederland of een uitstapje met een vriendengroep naar een leuke stad. Wilt u met een groep op stap, dan bent u bij Munckhof aan het juiste adres.

Groepsreizen op basis van uw wensen

Iedere groep is anders en dus is ook iedere groepsreis anders. Op basis van beschikbaar budget, de gewenste reisafstand en de programmawensen stellen wij een reis op maat voor u samen. U wilt het Rijksmuseum bezoeken met uw groep? Geen probleem! Wij regelen de entreekaartjes en zorgen dat u op tijd voor de deur afgezet en opgehaald wordt. Na het bezoek een diner in een restaurant? Wij zorgen dat de tafels gereserveerd zijn. Afhankelijk van de groepsgrootte zorgen wij gedurende de hele dag voor passend vervoer per taxi of touringcar. Wilt u liever zelf het programma regelen en zoekt u alleen een vervoersoplossing? Uiteraard is dat ook geen enkel probleem. Wij hebben een passend wagenpark waarmee we iedere vervoersvraag kunnen invullen. 

Wij verzorgen groepsreizen naar onder andere:

  • Steden
  • Attractieparken
  • Toeristische attracties
  • Dierentuinen
  • Musea
  • Festivals en andere evenementen

Met uw groep op meerdaagse groepsreis

Ook voor meerdaagse groepsreizen in binnen- of buitenland kunt u bij Munckhof terecht. We verzorgen groepsreizen naar bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Noorwegen, Spanje en Tsjechië. Deze reizen worden volledig in overleg met u samengesteld. Onze chauffeurs hebben veel kennis van de diverse bestemmingen en spelen meteen in op uw vragen of wensen ter plaatse. Voor het verblijf maken we gebruik van een groot netwerk aan groepsaccommodaties. Dit betreffen zowel goedkope hostels voor verenigingen als luxe accommodaties voor zakenrelaties. Alles is mogelijk!

Advies op maat van onze specialisten

Onze medewerkers zijn volledig gespecialiseerd in het organiseren van groepsreizen. Kiest u voor een dagtocht per touringcar? Dan wordt u begeleid door onze groepsreisspecialisten. Zij weten exact welke mogelijkheden er zijn voor dagtochten en hoe uw reis optimaal ingevuld kan worden. Ook zijn zij volledig op de hoogte van kortingsmogelijkheden bij attractieparken en musea waardoor uw reis extra voordelig wordt. 
Voor meerdaagse groepsreizen hebben we een team van specialisten dat zich volledig bezighoudt met deze dienstverlening. Het team heeft enorm veel ervaring met het organiseren van meerdaagse groepsreizen. Dit betreffen zowel reizen in Europa, maar ook groepsreizen naar andere bestemmingen in de wereld kunnen zij volledig voor u organiseren. Het team gaat graag met u in gesprek om uw wensen en eisen te bespreken. Vervolgens maken zij een uniek voorstel op maat.

Wilt u kennismaken met onze specialisten of heeft u een concrete aanvraag voor een groepsreis? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op via: 077-3247605 
 

Deel deze pagina

Offerteaanvraag 

Munckhof hecht veel waarde aan uw privacy. Lees ons privacy statement voor meer informatie.