10-02-2016

Zomerparkfeest zet festivalbus in

Munckhof brengt en haalt ook dit jaar weer bezoekers uit de regio.

Om het voor bezoekers uit de regio nog gemakkelijker te maken om naar Zomerparkfeest 2016 te komen in augustus, zetten Zomerparkfeest en Munckhof ook dit jaar weer een gezamenlijke festivalbus in. Op verschillende plekken in de regio kunnen bezoekers opstappen.

Zomerparkfeest wil het voor bezoekers gemakkelijker en aantrekkelijker maken om het festival te bezoeken. Bezoekers die met de trein komen uit omringende gemeenten missen nu noodgedwongen een deel van het programma omdat de laatste treinen vroeg vertrekken. Taxivervoer terug naar huis is bovendien relatief duur. Wie het festival wil bezoeken moet daarom vroeg vertrekken of is duur uit. Daarom biedt Zomerparkfeest in samenwerking met Munckhof een betaalbaar alternatief. Na een succesvolle test vorig jaar, wordt er dit jaar een vervolg gegeven aan de festivalbus.

Munckhof biedt touringcarvoer op drie verschillende routes. Een kaartje voor een retourticket kost €13,50. Die prijs is inclusief drie consumptiebonnen voor het festival. Bij aankomst hoeven busreizigers dus niet meteen in de rij voor een eerste consumptie. De eerste route vertrekt vanuit Venray en rijdt via Horst en Sevenum naar Venlo. De tweede route gaat via Maasbree en Baarlo naar Zomerparkfeest en de derde route rijdt vanaf Reuver en Belfeld naar Venlo. De tijden en opstapplekken in de verschillende plaatsen staan vermeld op de site van Munckhof. Hier kunnen bezoekers meteen een plekje reserveren. De terugreis is iedere avond om 01.00 uur.

Voor groepen vanaf 25 personen is maatwerk mogelijk. Dan wordt bekeken of er een opstapplaats toegevoegd kan worden tegen hetzelfde tarief. Zomerparkfeest vindt plaats van donderdag 25 tot en met zondag 28 augustus 2016. De festivalbus is alle vier de dagen beschikbaar.

Deel deze pagina