22-01-2018

Vlucht vertraagd? Regel uw vergoeding via onze website

Dankzij onze samenwerking met EUclaim weet u snel of u recht heeft op een vergoeding.

Heeft u problemen gehad met uw vlucht? Dan heeft u wellicht recht op een vergoeding tot wel € 600 per persoon. Om u bij het aanvragen van een vergoeding te ondersteunen, zijn wij een samenwerking aangegaan met EUclaim, dé specialist op het gebied van passagiersrechten. Dankzij deze samenwerking kunt u voortaan makkelijk via onze website uw vlucht laten checken en weet u snel of u recht heeft op een vergoeding.

Recht op vergoeding?

Een vluchtonderbreking kan door verschillende oorzaken ontstaan. Was uw vlucht overboekt of werd er een kleiner vliegtuig ingezet waardoor u niet mee mocht? Is dit bij u van toepassing of heeft u om een andere reden vertraging opgelopen, dan kunt een vergoeding voor uw geleden tijdsverlies aanvragen. De hoogte van deze vergoeding wordt berekend op basis van het aantal kilometers van de vlucht. Of u hier daadwerkelijk voor in aanmerking komt, kan vrijblijvend voor uw worden uitgezocht door EUclaim.

Onderzoek op basis van ‘no cure no pay’

Dient u uw claim in via de button op deze pagina, dan gaat EUclaim vrijblijvend onderzoeken of u recht heeft op een vergoeding. Indien nodig zullen zij voor u een juridische procedure starten; alles op basis van 'no cure no pay'. U hoeft enkel de benodigde informatie toe te zenden en zij doen het werk voor u. Alleen wanneer zij succesvol de vergoeding ophalen bij de vliegmaatschappij, betaalt u een succesfee van 29% en € 26 administratiekosten (inclusief BTW) per persoon. U loopt dus geen enkel risico.

Voor meer informatie over deze service en voor het indienen van een claim, kunt u hier terecht.

Deel deze pagina