09-02-2018

Unieke prestatie: Munckhof opnieuw Best Managed Company

Voor het achtste jaar op rij is Munckhof beoordeeld als Best Managed Company van Nederland. De beoordeling is het resultaat van een onafhankelijke beoordeling door Deloitte. Het is een unieke prestatie dat een organisatie acht jaar op rij Best Managed Company wordt. Slechts 10 andere bedrijven in Nederland hebben deze platinum status bereikt.

Oog voor ontwikkelingen

In de beoordeling heeft Munckhof op diverse onderdelen hoog gescoord. Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof licht toe: “We hebben een uitgebreid rapport ontvangen van Deloitte waarin een toelichting gegeven wordt op de audit. Hieruit blijkt dat we met name hoog scoren op onze bedrijfsstrategie en dat wij in onze strategische plannen veel oog hebben voor maatschappelijke, politieke en bestuurlijke ontwikkelingen.”

Veranderende vraag

Het aanpassingsvermogen van Munckhof past in de ontwikkelingen van de branches waarin Munckhof actief is. “Zowel in onze taxi- en touringcardivisie als in onze traveldivisie zie je dat de vraag van onze relaties verandert. Dat vraagt erom dat wij als organisatie ook veranderen en anticiperen op deze ontwikkelingen. Onze organisatie kenmerkt zich hierin. We zien Munckhof als een kameleon die zich continu aanpast aan de vragen, eisen en wensen van onze relaties. We onderscheiden ons door deze denkwijze en zijn erg blij dat Deloitte dit erkent door ons opnieuw te kwalificeren als Best Managed Company.”

Over het Best Managed Companies programma

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Dit jaar zijn slechts 51 Nederlandse bedrijven benoemd als Best Managed Company. Een overzicht van de winnaars is te vinden op https://www2.deloitte.com/nl/nl/pages/best-managed-companies/articles/results-best-managed-companies-2017.html
 

Deel deze pagina