12-07-2016

Terugblik op DelfSail 2016

Munckhof Business Travel Delfzijl ontving haar klanten op haar kantoor aan de haven tijdens het evenement DelfSail 2016.

Van 29 juni tot 3 juli was (na zeven jaar) de zesde editie van DelfSail georganiseerd. DelfSail is het grootste gratis toegankelijke publieksevenement van Noord Nederland en vindt plaats in en rond de havens van Delfzijl en de Eemshaven. Naast een mooie vloot van vele buitenlandse Windjammers was er een grote vloot van Nederlandse Tall Ships en traditionele zeilschepen waarvan sommigen jaarlijks de wereld rondvaren. Ook Varend Erfgoed en replica’s verzamelden zich op 29 juni 2016 in de Eemshaven, waarna in een indrukwekkende Parade of Sail de schepen naar Delfzijl koers zetten.

First row

"Vanuit ons kantoor in het Eemsmondgebouw zaten wij first row en hadden we een fantastisch uitzicht op dit spektakel. Dit hebben we op vrijdag 1 juli gedeeld met onze klanten tijdens een gezellig hapje en drankje in ons kantoor. We boden zo een mooie uitvalsbasis voor Delfsail waar klanten behalve de schepen ook konden genieten van muziekoptredens van bekende en minder bekende artiesten."

Masten en muziek

Delfsail bood dit jaar ook optredens van o.a. Kensington, Jannes, Marianne Weber, Nielson. Vier dagen lang konden bezoeker genieten van een ongekend schouwspel van masten, muziek, sfeer en cultuur in een ambiance, die voor iedereen wat te bieden heeft. 

Wilt u op de hoogte blijven van of deelnemen aan een van de evenementen die Munckhof organiseert? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Hierin worden de evenementen aangekondigd. 

Deel deze pagina