27-11-2017

Succesvolle kick-off samenwerking met de Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool en Munckhof zijn na een Europese aanbestedingsprocedure de samenwerking aangegaan voor het organiseren van internationale zakenreizen en groepsreizen. Om de reizigers en travel arrangers bij de Haagse Hogeschool snel op weg te helpen, is vorige week een ‘Meet & Greet’ verzorgd. Munckhof medewerkers gingen twee dagen naar Den Haag om de samenwerking af te trappen. Aan de zijde van de Haagse Hogeschool werd volop gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de nieuwe travel partner te leren kennen.

Online zakenreizen boeken via Munckhof

De medewerkers van de Haagse Hogeschool mogen kiezen uit zelf online een reis boeken via de handige tool van Munckhof of hulp inschakelen van de travel consultants. Tijdens de ‘Meet & Greet’ werden de medewerkers van de Haagse Hogeschool wegwijs gemaakt in i:Mo, de online travel management tool van Munckhof. De reacties nadat men zelf had ervaren hoe snel en eenvoudig een zakenreis geboekt kan worden, waren erg positief.

Offertes op maat

Voor het aanvragen van groepsreizen, touringcarvervoer en individuele reizen heeft Munckhof speciale formulieren ontwikkeld. Op deze manier kunnen medewerkers van de Haagse Hogeschool eenvoudig een aanvraag insturen om vervolgens een complete maatwerk offerte te ontvangen. Tijdens de ‘Meet & Greet’ werd ook hier aandacht aan besteed. Na deze informatieve meeting zijn de medewerkers van de Haagse Hogeschool goed voorbereid om vanaf 1 december aan de slag te gaan met boeken. We kijken terug op een prettige kick-off en kijken uit naar een succesvol verloop van de verdere samenwerking!

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?