20-04-2017

Winnaressen Secretaressedagactie

Ter erkenning van alle managementondersteuners vindt de derde donderdag van april Nationale Secretaressedag plaats.

Via de website van Munckhof konden secretaresses en andere managementondersteuners worden genomineerd voor het winnen van een Sauna & Wellness cheque. De afgelopen weken kregen we daarvoor massaal nominaties binnen. Onze Travel Consultant Christianne en Office Manager Marjolijn reisden af naar Groningen om de winnaressen te feliciteren en de prijs te overhandigen.

Hoewel de Sauna & Wellness cadeaukaart in eerste instantie naar één winnares zou gaan, is er in deze bijzondere situatie besloten de prijs aan vier winnaressen toe te kennen. Wubbo Everts nomineerde vier collega's van de Investerings- en Ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland (NOM). Deze toppers zorgen er volgens Wubbo gezamenlijk voor dat de zaken op backoffice betrouwbaar en perfect georganiseerd worden. En dat is een enorme geruststelling voor alle collega's. Kortom, de dames hebben ieder de Sauna & Wellness cadeaukaart méér dan verdiend.

Heleen, Giny, Margot en Jojanneke, namens het hele Munckhof team wensen we jullie en alle andere managementondersteuners in Nederland een fantastische dag toe.

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?