24-10-2018

Regiotaxi Noordoost-Brabant terug naar Munckhof

Munckhof heeft de aanbesteding voor Regiotaxi Noordoost-Brabant gewonnen. De opdracht houdt in dat Munckhof vanaf 1 januari 2019 het regiotaxivervoer organiseert in Oss, Bernheze, Uden, Boekel, Cuijk, Grave, Landert, Mill & Sint Hubert, Sint Anthonis, Boxmeer en Meijerijstad. De opdracht loopt in ieder geval tot en met 2021, daarna kan de opdracht nog enkele jaren verlengd worden.

Gewonnen op kwaliteit

In de aanbesteding is Munckhof als beste uit de bus gekomen. Jos Poortinga, directeur taxi bij Munckhof is erg blij met het winnen van de opdracht: “Tot en met 2016 waren wij al de vervoerder van Regiotaxi Noordoost-Brabant. Helaas hebben we de opdracht toen verloren. Dat we het vervoer nu weer opnieuw gegund hebben gekregen op basis van kwaliteit is een mooie opsteker voor onze organisatie en een teken dat er niet altijd alleen maar naar prijs wordt gekeken. Dat is een compliment waard voor deze opdrachtgever.”

Samenwerking met vervoersbedrijven

Voor de uitvoering van de opdracht werkt Munckhof samen met lokale vervoerders. Poortinga: “De ritaanvragen worden verwerkt in het callcenter van Munckhof, maar de uitvoering wordt gedaan door een aantal vervoersbedrijven uit de regio. Het betreft jaarlijks zo’n 260.000 taxiritten verspreid door het gebied.”

Ten behoeve van de opdracht wordt het callcenter van Munckhof uitgebreid. Hiervoor zijn diverse vacatures beschikbaar. Zie voor de actuele vacatures: www.werkenbijmunckhof.nl 
 

Deel deze pagina