05-07-2021

Munckhof Groep behaalt trede 3 op Prestatieladder Socialer Ondernemen

De hele organisatie van Munckhof Groep heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door de certificerende instelling TNO blijkt dat Munckhof op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Naast Munckhof Taxi hebben nu ook Munckhof Reizen en Munckhof Business Travel deze hoogste trede van de ladder behaald.

PSO stimuleert inclusief werkgeverschap in Nederland

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Munckhof doet dit door in de hele organisatie werkplekken te faciliteren. Het PSO-certificaat toont aan dat Munckhof duurzaam werk maakt van Social return. Daarnaast worden leveranciers en opdrachtnemers van Munckhof gestimuleerd om sociaal te ondernemen. Er wordt bewust gekozen om producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties.

“Sociaal ondernemen is een structureel onderdeel van onze bedrijfsvoering. Munckhof Taxi was al sinds 2017 officieel gecertificeerd op het hoogste niveau. Het feit dat nu ook onze Tour- en Travel Divisie zijn gecertificeerd, zien wij als een belangrijke bevestiging van ons sociaal ondernemerschap.”, Tom Roefs, Directeur Munckhof Groep.

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?