12-05-2015

Positieve ervaringen tijdens EXP meeting Groningen Eelde - Londen Southend

Zeven relaties van Munckhof Business Travel Delfzijl mochten mee op reis naar Londen dankzij Groningen Airport Eelde, London Southend Airport, Holiday Inn Southend Airport en FlyBe. Zij hebben de voordelen ervaren om via een regionale luchthaven rechtstreeks naar Londen te reizen.

Groningen Airport Eelde

Het gezelschap werd vriendelijk ontvangen door de luchthavendirectie. Deze gaf tijdens het diner een interessante uiteenzetting over de voordelen van de regionale luchthaven. De korte wachttijden, goede parkeerfaciliteiten (parkeerkaarten zijn ook vooraf online te bestellen) en korte incheck-tijden kenmerken de luchthaven.

‘’We vergeten vaak tijdens het boeken dat je vanaf Groningen Airport Eelde kunt vliegen. Dit zal ik toch vaker overwegen. Groningen Airport Eelde kan ook als diner of feestlocatie gebruikt worden. In samenwerking met Hampshire is dit een mooie combinatie voor een eventuele company dag.’’

Flybe

De Flybe vluchten vanaf Groningen Airport Eelde worden dagelijks uitgevoerd door Stobart Air en de vlucht duurt ongeveer een uur en twintig minuten. De toestellen van Flybe zijn klein maar erg comfortabel en bieden veel beenruimte voor de passagier. De heenvlucht vertrekt om 21.20 en komt om 21.40 aan. De vlucht vanuit Southend vliegt om 18.35 en landt om 20.55 op Groningen Airport Eelde. In het winterseizoen vinden vluchten dagelijks plaats met uitzondering van vrijdagen, in de zomer wordt er non-stop gevlogen.

‘’Het is erg makkelijk reizen vanaf Eelde naar Londen. Met name de tijd tussen het inchecken en vertrek van het vliegtuig vond ik zeer snel en heb ik als zeer positief ervaren. Voor zakenmensen ideaal! ‘Dichtbij en gemakkelijk’ is het statement van Groningen Airport Eelde, dit heb ik ook zeker zo ervaren. Ik zal het mijn collega’s en relaties zeker aanbevelen.’’

London Southend Airport

Deze luchthaven ten oosten van Londen is onlangs voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste luchthaven van Groot Brittannië. De terminal is gloednieuw en alle processen verlopen zeer efficiënt. Het treinstation bevindt zich op nog geen minuut lopen van de aankomsthal. Reizigers met alleen handbagage staan in een mum van tijd op het perron. Er vertrekken meerdere treinen per uur. De reistijd met deze stoptrein tot aan Stratford Station (financieel centrum van Londen) bedraagt 40 minuten, tot aan Liverpool Street Station 53 minuten. Het is mogelijk om een dagpas aan te schaffen waarmee u gebruik kunt maken van zowel de trein, als de bus en metro. Deze kost nog geen €25. Een zakenreiziger dient goed rekening te houden met de strenge veiligheidscontrole tijdens de check-in op de luchthaven Southend.

‘’Door het zelf te ervaren krijg je een goed beeld van de vlucht, loopafstanden en reistijd naar Londen, waardoor je collega’s (voor wie je reizen boekt) kunt vertellen hoe alles werkt. Iedereen was heel benieuwd naar mijn ervaringen en ik heb voor een aantal collega’s de vlucht vanaf Eelde al mogen boeken. Zij waren zeer positief. Ik ben van plan ook privé een keer met mijn gezin te gaan’’.

Holiday Inn Southend Airport

Holiday Inn Southend Airport is gebouwd in 2012 en bestaat uit 129 gewone kamers (twin en double), 27 executive rooms en 4 kingsize superior rooms. Het is een zakelijk hotel met gratis internettoegang door het gehele hotel. De kamers zijn netjes en verzorgd en voorzien van gratis koffie/thee faciliteiten, een kussen keuzemenu (hard of zacht kussen), flat screen TV en praktische badkamer. Het hotel heeft vergaderfaciliteiten tot maximaal 140 personen. Handig om bijvoorbeeld uw zakelijke meeting in dit hotel te organiseren, onder het genot van een lunch of diner.

‘’Als ik niet mee was gegaan, had ik een super gezellig uitstapje gemist met allemaal spontane en leuke dames. Vanaf de eerste ontmoeting zat de sfeer er al goed in. Een mooie ervaring rijker!’’

Conclusie

Reizen vanaf Groningen Airport Eelde biedt veel voordelen. Een korte reistijd naar de luchthaven, er kan makkelijk geparkeerd worden en u bent zo ingecheckt. De vlucht naar Londen is snel en het vervoer van Southend Airport naar hartje Londen is eenvoudig. Het Holiday Inn hotel op Southend Airport is voor zakelijke reizigers een ideale locatie voor overnachtingen en vergaderingen. Al met al levert reizen via het noorden naar Southend tijdwinst en gemak op voor de reiziger uit die omgeving.

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?