19-02-2019

Negen Munckhof chauffeurs ontvangen prestigieuze IRU onderscheiding

Negen touringcarchauffeurs van Munckhof hebben de belangrijke IRU onderscheiding in ontvangst genomen. Dit ‘Diploma of Honour’ is een prestigieuze internationale erkenning in de transportwereld en wordt alleen uitgereikt aan chauffeurs die een bewezen hoogstaande kwaliteit en veiligheid tijdens hun werk realiseren.

Mensen maken Munckhof

Tom Roefs, algemeen directeur bij Munckhof is ontzettend trots op de chauffeurs die de onderscheiding ontvangen hebben. ”Onze slogan is ‘Mensen maken Munckhof’. Dat is niet zomaar een leuke zin die achterop onze bussen staat, het is het DNA van onze organisatie. Mensen maken het verschil in de branches waarin wij actief zijn en daar hechten we veel waarde aan. Dat nu negen touringcarchauffeurs door een internationale onafhankelijke organisatie erkend worden als topchauffeurs is niet alleen een prachtige persoonlijke erkenning voor onze collega’s, maar ook een absoluut voorbeeld voor alle andere collega’s in het personenvervoer.”

IRU ‘Diploma of Honour’

IRU staat voor de International Road and Transport Union en is een overkoepelende internationale organisatie voor transport op de weg. Het ‘Diploma of Honour’ is een prijs die weggelegd is voor ‘long-serving, safe, loyal and upstanding professional drivers’. Om de prijs te ontvangen moet een chauffeur meer dan 20 jaar naar volle tevredenheid van klant en werkgever op de weg zitten. Verder moet hij of zij minimaal 5 jaar in dienst zijn bij dezelfde werkgever, minimaal 1 miljoen kilometer gereden hebben, geen ongelukken veroorzaakt hebben en in de afgelopen 5 jaar geen overtredingen begaan hebben.
 

Deel deze pagina