02-07-2015

Munckhof winnaar van diverse leerlingenvervoeropdrachten

Munckhof heeft recent diverse nieuwe vervoersopdrachten gewonnen.

Het betreft het leerlingenvervoer in de gemeenten Nijmegen, Cranendonck, Geldrop-Mierlo, Bloemendaal, Haarlemmerliede, Heemstede, Zandvoort en het gym- en zwemvervoer in de gemeenten Ermelo en Putten. In totaal betreft het circa 2600 leerlingen die vanaf volgend schooljaar door Munckhof vervoerd zullen worden.

Borgen van continuïteit

Het winnen van de opdrachten is een mooi compliment voor Munckhof. Jos Poortinga, directeur Munckhof Taxi licht toe: “Munckhof onderscheidt zich in de markt door het totale personenvervoer voor gemeenten te regisseren en uit te voeren. Dit coördineren we vanuit onze regiecentrale in Horst. Voor de uitvoering werken we samen met lokale vervoerspartners. Ons streven is om onze opdrachtgevers optimale kwaliteit te leveren en om de continuïteit van het vervoer te borgen. Het is goed om te zien dat de gemeenten deze benadering onderstrepen door voor Munckhof te kiezen.”

Eigen automatisering

Munckhof heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. “Op dit moment organiseren we dagelijks het vervoer voor ruim 10.000 mensen in heel Nederland. Naast de jarenlange ervaring van onze medewerkers maken we voor het organiseren van het vervoer ook gebruik van ons eigen automatiseringssysteem MobiliteitsManager. Met MobiliteitsManager zijn we in staat om alle vervoersvormen van onze opdrachtgevers te analyseren en waar mogelijk te combineren waardoor een aanzienlijke kostenbesparing gerealiseerd kan worden. Deze aanpak is een perfecte oplossing voor de uitdagingen waar gemeenten op dit moment mee geconfronteerd worden.” aldus Poortinga.

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?