13-06-2017

Opnieuw groei-impuls bij Munckhof: 300 extra taxichauffeurs nodig

De groei van Munckhof gaat verder door. Nadat vorig jaar honderden extra chauffeurs aangenomen zijn, wordt er op dit moment in diverse regio’s in het land weer naar in totaal 300 taxichauffeurs gezocht. De groei is het gevolg van de uitbreiding en winst van diverse vervoersopdrachten. Met name in de regio’s Tilburg, Zaandam, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Heemskerk, Beverwijk, Arnhem, Nijkerk, Nunspeet en Elburg worden chauffeurs gezocht.

250 extra voertuigen

Munckhof heeft de afgelopen maanden diverse opdrachten gewonnen voor regiotaxi en doelgroepenvervoer. Jos Poortinga, directeur taxi bij Munckhof licht toe: “De vervoersopdrachten binnen de taxibranche zijn over het algemeen grote opdrachten die meteen veel impact hebben op de organisatie. Zo hebben we recent 250 nieuwe voertuigen aan ons wagenpark toegevoegd, hebben we nieuwe vestigingen opgezet en zijn we nu dus wederom op zoek naar enkele honderden taxichauffeurs verspreid over het land.”

Soorten vervoer

Er wordt gezocht naar chauffeurs voor verschillende soorten vervoer. “We verzorgen zowel regiotaxi als groepsvervoer in de diverse regio’s. De reizigers zijn dus veelal ouderen, schoolkinderen of mensen die een zorgbehoefte hebben. Belangrijk voor de chauffeurs is dat ze affiniteit hebben met de doelgroep en sociaal betrokken zijn, daarnaast moeten ze uiteraard plezier hebben in autorijden.” aldus Poortinga. Kijk op www.werkenbijmunckhof.nl voor meer informatie over de vacatures en om te solliciteren.
 

Deel deze pagina