19-11-2014

Munckhof vervoerspartner van Stichting Allegoeds

Stichting Allegoeds heeft Munckhof de opdracht gegund voor het verzorgen van personenvervoer voor haar vakantiegasten.

Stichting Allegoeds heeft Munckhof de opdracht gegund voor het verzorgen van het personenvervoer voor haar vakantiegasten. Allegoeds organiseert al ruim 40 jaar vakanties met zorg en begeleiding voor ouderen. Munckhof gaat vanaf 2015 senioren uit heel Nederland van deur tot deur vervoeren van en naar de vakantiebestemmingen van Allegoeds. 

Positieve referenties

Op basis van enkele positieve referenties is de stichting bij Munckhof terecht gekomen. Jos Breuer, directeur van Stichting Allegoeds licht toe: “Munckhof staat in de markt bekend om haar jarenlange kennis van personenvervoer en de expertise die in huis is voor het maken van routeplanningen. Dit in combinatie met enkele goede referenties die we bij branchegenoten opgevraagd hebben, zorgden ervoor dat we snel overtuigd waren om voor Munckhof te kiezen.” 

Totaalpakket

Munckhof zal voor Stichting Allegoeds het totaalpakket aan vervoer uit handen nemen. “Naast het daadwerkelijke vervoer, zullen we ook de communicatiestroom voor de stichting verzorgen. Wij zorgen voor efficiënte routes met een hoog reiscomfort en informeren de gasten over de ophaaltijden. Ook wanneer er wijzigingen in het vervoer zijn, zullen wij de communicatie richting de gasten en de stichting verzorgen.” aldus Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof.  

Stichting Allegoeds

Stichting Allegoeds biedt kleinschalige vakanties aan voor ouderen met een zorgvraag. Een groot deel van de vakanties vindt plaats in het eigen, volledig aangepaste groepshotel in Lunteren. Maar de vakanties vinden ook plaats in andere accommodaties door heel Nederland. Gasten van Stichting Allegoeds ontvangen tijdens hun vakantie veel zorg en persoonlijke aandacht, zodat ze voldoende opgeladen zijn om hun situatie thuis aan te kunnen. Jos Breuer: “Ouderen willen graag op vakantie, maar de mogelijkheden hiervoor zijn beperkt. We merken onder andere dat de doelgroep aanhikt tegen het vervoer naar de vakantielocatie. Men weet niet hoe ze er moeten komen. We zijn blij dat Munckhof onze vervoerpartner is, zodat onze gasten zich daar geen zorgen meer om hoeven te maken.”

Deel deze pagina
Meer blogs lezen?