13-11-2017

Munckhof vervoerspartner van MBO scholen

Munckhof mag de komende jaren het busvervoer en de groepsreizen verzorgen voor vijf MBO scholen in zuidoost-Nederland. Het betreft het Summa College, Helicon Opleidingen, SintLucas Opleidingen, Gilde Opleidingen en ROC Leeuwenborgh.

Beleid op opleidingen

De scholen hebben voor Munckhof gekozen op basis van onder andere het beleid op opleidingen, stages en leer-werk trajecten. Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof licht toe: “Een belangrijke pijler binnen onze organisatie is het opleiden van personeel. Denk daarbij aan opleidingen voor taxichauffeur en touringcarchauffeur, maar ook bijvoorbeeld Basic Life Support of vakspecifieke opleidingen. Ook vinden we het belangrijk om scholieren en studenten enthousiast te maken voor een carrière in de mobiliteit. Dit doen we door het aanbieden van stages op afdelingen en het verzorgen van gastcolleges en rondleidingen. Onze visie op opleidingen is voor deze scholen een belangrijke reden om voor Munckhof te kiezen.”

Touringcarvervoer en internationale reizen

De opdracht voor de scholen betreft het verzorgen van busvervoer, zowel dagtochten als meerdaagse reizen, en het organiseren van pakketreizen (reis, verblijf en eventuele excursies op locatie). “Voor de uitvoering van de busreizen zetten we onze eigen touringcarafdeling in, maar we zullen ook samenwerken met andere touringcarbedrijven in de betreffende regio’s. De groepsreizen worden door een team van specialisten georganiseerd. Dit team heeft de benodigde ervaring en creativiteit in het organiseren van meerdaagse reizen voor scholieren en werkt al jaren voor diverse opdrachtgevers in het onderwijs.” aldus Roefs.
 

Deel deze pagina